Warner Bros. Discovery обяви, че франчайзите Игра на тронове и

...

Тези, които нямат търпение да се върнат в магьосническия свят на "Хари Потър", трябва да се подготвят, защото франчайзът ще се появи на Max под формата на телевизионен сериал, предаде Си Ен Ен.

Сериалът ще бъде "вярна адаптация" на любимите книги за Хари Потър на Дж. К. Роулинг, която ще бъде и изпълнителен продуцент на проекта, според съобщение за медиите. Книгите на Роулинг за "Потър" са публикувани между 1997 и 2007 г.

?11:06:48" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Warner Bros. Discovery обяви, че франчайзите Игра на тронове и" onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Хари Потър и Игра на тронов | BGNES

Warner Bros. Discovery разгласи, че франчайзите " Игра на тронове " и " Хари Потър " ще заживеят нов живот в новосъздадената стрийминг услуга Max на студиото.

Тези, които нямат самообладание да се върнат в магьосническия свят на " Хари Потър ", би трябвало да се приготвят, тъй като франчайзът ще се появи на Max под формата на ефирен сериал, съобщи Си Ен Ен.

Сериалът ще бъде " вярна акомодация " на обичаните книги за Хари Потър на Дж. К. Роулинг, която ще бъде и изпълнителен продуцент на плана, съгласно известие за медиите. Книгите на Роулинг за " Потър " са оповестени сред 1997 и 2007 година

Телевизионният сериал ще включва актьорски състав от нови лица, които ще се превъплътят в функциите, направени известни във филмите за " Потър " от Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт.

Очаква се сериалът да се излъчва в продължение на невижданите 10 години, като се дава обещание, че всеки сезон " ще бъде достоверен по отношение на истинските книги и ще показва Хари Потър и тези невероятни завършения на нови фенове по целия свят, като в основата ще останат истинските, типичен и обичани филми ".

Във Вестерос Max ще започва втори първобитен сериал във вселената на " Игра на тронове ", озаглавен " A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight ", основана на новелите на създателя Джордж Р.Р. Мартин от 2013 година " Dunk and Egg ".

Действието на предисторията се развива един век преди събитията в истинския " Игра на тронове ", който се излъчваше от 2011 до 2019 година, и ще се концентрира върху странстванията на " двама неправдоподобни герои " - сър Дънкан Високия и неговия оръженосец Ег, съгласно известие за медиите.

" Действието се развива в ера, когато родът Таргариен към момента държи Железния престол, а споменът за последния змей към момента не е излязъл от живата памет, велики ориси, могъщи врагове и рискови подвизи чакат тези невероятни и несравними другари ", се споделя в известието.

Съобщението за нова предистория на " Игра на тронове " идва след дебюта на " Домът на дракона " през 2022 година " Драконът " също е предистория на сериала, основана на гражданската война на Таргариен и чието деяние се развива близо 200 години преди " Игра на тронове ". Той е основан на книгата на Мартин " Огън и кръв " от 2018 година

Датите на излизане и на двете нови поредици към момента не са оповестени. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР