Wanbo TT е малък и лек проектор, с отлични характеристики

...
Wanbo TT е малък и лек проектор, с отлични характеристики
Коментари Харесай

Xiaomi Wanbo TT - портативен проектор за Netflix и YouTube


Wanbo TT е дребен и лек проектор, с отлични характерности за гледане на видео

Видеото е може би най-популярното развлечение на хората през днешния ден. Стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime Video и YoyTube стават все по-популярни, а един забавен артикул, който представяме през днешния ден, дава още повече независимост на потребителите да гледат обичаните си филми и сериали където и да се намират, с високо качество.

Портативното устройство от портфолиото на Xiaomi съставлява Netflix-сертифициран LCD проектор с бляскавост от 650 ANSI лумена, кадърен да задоволи потребностите както на феновете на филмите и геймърите, по този начин и на деловите консуматори, когато им се постанова да вършат презентации. Моделът се предлага в този момент на привлекателна цена от €239 в световния онлайн магазин Geekbuying, която е годна с ваучър за отстъпка NNNWBTTPJ.

Портативният проектор Wanbo TT е сертифициран от Netflix

Проекторът с размери 17x12x17,5 см и тегло 1,67 кг се доставя с авансово конфигурирани приложения като Netflix, Amazon Prime Video и YouTube. Много значима е формалната поддръжка на Widevine DRM L1 – защитната система на Гугъл за премиум наличие, което подсигурява гледане на филми с чудесно качество, с цялостна разграничителна дарба. Още 200 други видео приложения са налични онлайн, без да се смъкват на проектора.

Говорейки за качеството на картината, поддържа естествена резолюция 1080p, бляскавост 650 ANSI лумена и технология HDR10, с цел да предложи кристално чисто изображение с наситени цветове. Форматът HDR10 обезпечава оптималната бляскавост от 1000 нита и дълбочина на цвета от 10 бита. Тези характерности обезпечават картина с високо качество даже на дневна светлина.

Wanbo TT е подобаващ както за домашно развлечение, по този начин и за офис презентации

Още едно съществено преимущество на този проектор е автоматизираното фокусиране в границите на няколко секунди, с помощта на технология с изкуствен интелект. Забравете за неудобството на ръчното фокусиране и размазаната картина – доставя ясна картина за секунди.

Като хардуер, проекторът разчита на чипсет Mediatek MTK9266 с четириядрен процесор, допълнен от 1GB RAM и 8GB eMMC памет. Работи под ръководство на Linux. Доста спокоен е – под 30dB и с помощта на ефикасната система за изстудяване, ще остане неосезаем даже след дълги часове работа.

Стъклените лещи на Wanbo TT се намират в устойчива камера, която не пропуща прахуляк

По отношение на интерфейсите и връзките, моделът поддържа двулентов Wi-Fi (2,4 GHz и 5 GHz) за безжично стриймване от смарт телефон и други устройства, както и Bluetooth 5.1 за свързване на аудио външна страна, има HDMI порт за разнообразни източници на видео, включително компютри, конзоли и други, и USB порт за флаш драйв. Разполага със общоприет 3,5-мм изхода за слушалки.

Аудиото е мощна страна на проектора. предлага два 5-ватови стерео високоговорителя с Hi-Fi поддръжка, поддържа Dolby Atmos и 360° съраунд тон. Въпреки дребните си размери, проекторът възпроизвежда първокласен, натурален тон.

Wanbo TT поддържа безжичен стрийминг на видео от мобилни устройства

Wanbo TT проектира картина с размер 40-120 инча на разстояние 1,1-3 метра в съответствие 16:9 и 4:3. LED лампата има живот 2000 часа, съгласно спецификациите на производителя. Стъклените лещи са поместени в добре затворена камера, която не пропуща прахуляк.

Компактният проектор може да се употребява в разнообразни сюжети – за гледане на филми и развлечения с игри, само че също и за офис презентации. Малките му размери го вършат комфортен за преместване и за събития навън. Осигурен е достъп до над 200 онлайн приложения, които се употребяват без зареждане в устройството.

Wanbo TT проектира картина с размер до 120 инча на разстояние до 3 метра

Можете да купите този отличен проектор тук: – за €239 след ваучър за отстъпка NNNWBTTPJ и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР