Walt Disney Co. изглежда призна, че противоречивият й политически и

...
Walt Disney Co. изглежда призна, че противоречивият й политически и
Коментари Харесай

Disney призна, че навлиза в политиката, културните войни навредиха на крайния резултат в документацията на SEC: Джонатан Търли

Walt Disney Co. наподобява призна, че " спореният й политически и обществен дневен ред " е навредил на компанията и акционери, съгласно Джонатан Търли.

Търли, професор по право в университета " Джордж Вашингтон " и помощник на Fox News, употребява 300-ия рожден ден на известния икономист Адам Смит, чиято метафора за " невидимата ръка " изяснява по какъв начин хората могат да упражняват своя избор сред избрани артикули, с цел да насочи вниманието към битките на Дисни.

„ Изглежда Disney признава, че невидимата ръка на Смит дава междинен пръст на „ House of Mouse “. В ново корпоративно разобличаване Disney признава, че неговата спорна политическа и обществена стратегия коства на компанията и акционерите, “ Търли написа в публикация за The Hill.

Джонатан Търли цитира неотдавнашен годишен отчет на SEC, в който Disney признава, че „ сблъскваме се с опасности, свързани с противоречие с публичните и потребителските усети и желания за развлечения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР