Wall Street Memes наскоро навлезе в последната си седмица от

...
Wall Street Memes наскоро навлезе в последната си седмица от
Коментари Харесай

Последен уикенд за предварителната продажба на Wall Street Memes

Wall Street Memes неотдавна навлезе в последната си седмица от предварителната продажба, постигайки изключителни резултати и обещавайки забавни благоприятни условия за вложителите.

Събраната сума към този момент надвишава $25 милиона, наблягайки огромното внимание, което планът притегля. Също по този начин на уеб страницата се оповестява, че монетата може да бъде листната на няколко Tier-1 тържища, което ще способства за още по-голям интерес от страна на вложителите.

Но какви са упованията на крипто анализаторите и вложителите, какво и какви са аргументите да влагаме в Wall Street Memes , ще забележим в идващите редове.

Какво можем да чакаме в идващите дни?

В идващите дни чакаме листване на водещи крипто тържища, което ще даде подтик на цената, която сега е $0.0337. Атрактивността на новите криптовалути и увеличеният интерес от страна на вложителите би могъл да докара до видимо нарастване на цената, която може да доближи до $0.12 единствено в първите дни след началото на търговията на тържищата. При вярно ръководство и добър маркетинг, този триумф е изцяло вероятен и дава обещание положителни възвръщаемости на вложителите.

Не е без значение да се спомене, че и крипто стейкърите също съумяват да се снабдят с повече токени, което може да донесе още по-големи облаги, защото пасивният приход от криптовалути (в случая $WSM токени) ще им донесе и по-голяма начална позиция.

 


Кои крипто тържища минават в графата Tier-1 и за какво това е значимо да се знае?

Терминът „ Tier-1 “ в подтекста на крипто тържищата се отнася до платформи, които са приети за извънредно надеждни, с висок размер на търговия и добра известност в промишлеността. Tier-1 тържища включват Binance, Coinbase, Kraken, Huobi, OKX, Gate.io, eToro, PrimeXBT, Bybit, Crypto.com, Gemini и други.

Потенциалното позициониране на Wall Street Memes на Tier-1 борса е от основно значение, защото това усилва достъпността и видимостта на токена пред необятна публика от вложители. Тези тържища са известни с високата си сигурност, контролирани са и оферират разнообразни варианти за търговия, което притегля както нови, по този начин и опитни търговци.

Освен това, съществуването на $WSM в такава борса нормално води до увеличение на комерсиалния размер, който може да докара до непоклатимост и растеж на цената на валутата. Търговците и вложителите постоянно търсят валути, които са листнати на Tier-1 тържища, защото те дават спомагателна убеденост в легитимността и капацитета на плана.

Като цяло, листването на Tier-1 борса може да бъде знак за качество и доверие и нормално предшества по-широко приемане и растеж на цената на Wall Street Memes.

Защо да влагаме в Wall Street Memes?

Инвестирането в Wall Street Memes е привлекателно заради няколко основни аргументи, които ще разгледаме в този момент.

Огромна почитател база

Проектът към този момент има солидна почитател база, с над 270,000 почитатели в Twitter , което се трансформира в мощен жокер за това общността да пораства и да основава постоянна основа за плана. Силната и дейна общественост може да бъде основен фактор за триумфа на криптовалута.

Успешна предварителна продажба

Wall Street Memes има една от най-успешните предварителни продажби за 2023 година, събирайки над $25 милиона. Това демонстрира мощния интерес и поддръжка от страна на вложителите и може да сътвори постоянна основа за предстоящ растеж на цената.

Потенциал за развиване

Опитният маркетингов екип и тактиката, основана на сполучливи планове като Dogecoin, Shiba Inu, и Pepe , дават обещание висок капацитет за развиване и разширение на плана в бъдеще. Концепцията, която се основава на известното GameStop придвижване, към този момент е потвърдила своята прелест и успеваемост.

Очаквано листване на топ тържища

Очакваният започващ растеж, спомаган от евентуалното листване на огромни крипто тържища като Binance и Coinbase, може да усили видимостта и достъпността на токена, което надлежно би могло да докара до нарастване на цената.

Как да закупя Wall Street Memes?

Ако не желаете да изтървете шанса да закупите Wall Street Memes по време на предварителните продажби, то дано забележим по какъв начин можете да го купите:

  1. Посетете уеб страницата на Wall Street Memes
  2. Свържете своя крипто портфейл
  3. Изберете сумата, която желаете да инвестирате
  4. Потвърдете транзакцията
  5. Заявете токените си след 5 дни, когато завърши предварителната продажба


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР