Взривовете провокират тектонична дейност, смятат експертиПрез 1996 г. ООН предлага

...
Взривовете провокират тектонична дейност, смятат експертиПрез 1996 г. ООН предлага
Коментари Харесай

Истина или конспирация: Ядрените опити предизвикват земетресения

Взривовете предизвикат тектонична активност, считат специалисти

През 1996 година Организация на обединените нации предлага възбрана на всички типове нуклеарни опити. Този контракт е подписан от 183 страни, само че Съединени американски щати отхвърлят да го ратифицират. Позицията на Белия дом не се трансформира даже 10 години по-късно, когато Организация на обединените нации още веднъж разисква тематиката. И за никого не е загадка, че след убийството на Кенеди, всички американски президенти категорично следват напътствията на глобалистите от така наречен " международно държавно управление ", написа.

Но какво да кажем за нуклеарните опити? Съвременните учени от ден на ден стигат до извода, че увеличението на броя и силата на естествените бедствия на нашата планета е „ породено от индивида “ и подземните нуклеарни детонации предизвикат тектонична и вулканична активност.

Руски академик, претендент на техническите науки А. Кутовой прави следния коментар по въпроса: „ Всеки от тези проби води до нараснало изригване на вулкани, т.е. 70% от сегашната вулканична активност са подземни нуклеарни опити. И е просто невероятно да се пресметна реакцията на планетата от тези детонации... Пукнатините в земята са свързани с обстоятелството, че планетата е болна и с обстоятелството, че американците не престават своите нуклеарни опити. “

Системата HAARP

Не единствено подземните нуклеарни детонации водят до увеличение на естествените бедствия, само че и американската система HAARP, чиито съставни елементи са разпръснати по целия свят и с изключение на стационарни станции има и плаващи платформи, които могат да бъдат превозени до всяка точка на океана. Не на вятъра същият А. Кутовой, говорейки за климатичните промени на планетата, недвусмислено показва американската система HAARP: „ Снеговалежът в пустинята ясно демонстрира това, че се нарушават климатичните условия на Земята. И кой се намесва в климата на Земята с инсталациите си без позволение? Съединени американски щати и мисля, че всичко е ясно. “

Но за какво Съединени американски щати се нуждаят от това, в случай че самата Америка ще пострада най-вече от естествени бедствия? Точно такива разновидности за бъдещето ѝ виждат Едгар Кейси, Ванга и някои други ясновидци и пророци. В същото време, в случай че разгледаме деликатно самите Съединени щати, се оказва, че те просто седят не на едно, а на две „ бурета с барут “ - Йелоустоун и Сан Андреас. Това значи, че цялата работа напълно не е в националните „ елити “. Всичко е обвързвано с „ дълбоката страна “ – паразитна конструкция от глобалисти, които са поробили всички страни посредством доларовата финансова система на Федералния Резерв на Америка.

Кой има интерес

За да разберем кой тъкмо стои зад породените от индивида сякаш „ естествените “ естествени бедствия, първо би трябвало да разберем кой има изгода от тях? Това са тези сили, които още преди 2012 година развяват „ плашила “ за идния „ завършек на света “, готвейки ни за нуклеарен апокалипсис и надявайки се да го преживеем в подземни градове-убежища.

И в този момент виждаме по какъв начин в медиите и обществените мрежи стартират да се развяват следващите „ плашила ” за нов „ завършек на света ”. В „ Библейския план “ има също предсказване за „ Апокалипсиса “, което доста се харесва от избрани секрети общества. И са подготвени да ни го уредят, с цел да се извърши пророчеството за идването на техния " избавител ". Но всички тези секрети общества са част от паразитната мощ, стояща зад подготовката на ръкотворните „ апокалипсиси “. А зад всички тези общества стоят точно управническите структури на „ дълбоката страна “ - глобалисти.

Каква е задачата

Ако деликатно проучим " Комитетът 300 " и други забавни книги, които разкриват проектите на глобалистите, можем да открием в тях както желанието да се понижи популацията на Земята до 500 милиона души, по този начин и опитите да се внесе безпорядък и опустошение в света, тъй че самите изтощени хора да изискат " международно държавно управление ", представлявано от 300 най-богати банкови кланове и ръководещи династии, с цел да възстановят " закона и реда " на Земята. Оказва се, че глобалистите също се нуждаят от породени от индивида бедствия както за понижаване на броя на човечеството, по този начин и за приемане на изцяло „ законна “ власт над него. Това значи, че точно паразитите-сатанисти от „ международното държавно управление ” стоят зад провокирането на естествени бедствия и климатичните промени.

А кой знае, може би цялата информация за „ планетата Нибиру “ е направена единствено с цел да ни отклони от същинските виновници за измененията, настъпващи на Земята? Но не може да се изключи, че в действителност всичко може да е тъкмо противоположното. В този случай опитите да се обвинят Съединените щати за измененията на планетата може да се окажат „ прикритие “ и „ воал “, предопределени да отвлекат вниманието на жителите от приближаването на „ планетата Нибиру “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР