Взривът в заведение в център на Монтана е бил умишлен.

...
Взривът в заведение в център на Монтана е бил умишлен.
Коментари Харесай

Взривът в заведение в център на Монтана е бил умишлен, няма пострадали

Взривът в заведение в център на Монтана е бил тенденциозен. Това е версията по която работи полицията. Сапьори от София направиха оглед. Няма потърпевши хора. 
Кафето се намира на площад “Алеко Константинов ” в центъра на град Монтана. Около 3 часа през нощта се е чул мощен гръм. Живущите в региона са помислили, че това е следващата пиратка, хвърлена от празнуващи. Сигналът е бил подаден ранно сутринта от чиновници, отишли да отворят заведението, оповестиха от полицията. Районът бе отцепен 10 часа. Сапьори от София взеха материални доказателства, с цел да открият какъв е типа на гърмежа. 
Най-вероятно се касае за самоделно взривно устройство, с дребен еквивалент, заяви Петко Шумански , шеф на “Криминална полиция ”. Собственикът на заведението и преди е бил жертва на злоумишлени действия, само че не от този вид и тип. Една от версиите, които ревизираме, е и неговият бизнес, както и персоналния му живот. 
За това вредите не са огромни. Има счупени стъкла и провали по пода. Кафето, по известно, като “Аквариума ” е благосъстоятелност на предприемач от Монтана. Мъжът има верига от заведения за бързо хранене, занимава се с продажба на коли. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР