Взривът на болницата в Газа не изглежда да е Прочетете

...
Взривът на болницата в Газа не изглежда да е Прочетете
Коментари Харесай

Война Израел-Хамас: Риши Сунак призовава за „спокоен и хладнокръвен“ отговор на стачката на болницата в Газа

Взривът на болничното заведение в Газа не наподобява да е

Прочетете още:
Какво знаем за детонацията в болница в Газа
Рисковата дипломатическа задача на Байдън в Израел би трябвало да потвърди, че критиците бъркат.

Междувременно министърът на защитата Грант Шапс акцентира, че неправилното приписване на отговорност за гърмежа може да " утежни нещата " и " към момента не знаем " кой стои зад него.

Първият министър на Шотландия Хумза Юсаф сподели, че гърмежът беше „ цялостна и цялостна човешка покруса “ и прикани за без значение следствие за това кой носи отговорност.

„ Това е цялостно нарушаване на интернационалното право – насочването към болница “, сподели той пред BBC Breakfast. < /p>

Стачката против болничното заведение докара до засилени апели за филантропично преустановяване на огъня - макар че това е нещо, което господин Сунак отхвърли да поддържа, когато се обърна към депутатите на PMQs.

Говорител на водача на лейбъристите сър Кейр Стармър също отхвърли позвъняванията, като сподели на кореспонденти, че Израел има „ право да се пази “ и да направи каквото е належащо, с цел да възвърне 199-те заложници, които съгласно него са държани в плен в Газа.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Повече от 40 депутати от всички страни са подписали предложение в поддръжка на преустановяване на огъня, тъй че освобождението на заложници да може да бъде обезпечено, интернационалното право да бъде спазено и медицински консумативи, храна, гориво, електричество и вода могат да влязат в Газа.

Най-нова политика: Сунак предизвестява против „ преждевременни спекулации “ по отношение на бомбения атентат в болничното заведение в Газа

В предлагането се споделя, че Народното събрание „ изцяло осъжда клането на израелски цивилни и взимане на заложници от Хамас ", само че че е склонен с Организация на обединените нации, че " тези ужасяващи актове не оправдават отговора с групово наказване на палестинския народ ".

Г-н Сунак сподели, че Израел " има право да се пази " и Обединеното кралство продължаваше да оказва напън за снабдяване на филантропична помощ в Газа и " работеше непрекъснато ", с цел да освободи английски заложници, взети от Хамас.

Поне седем английски жители, в това число 13- годишният Яхел Шараби, бяха убити при нападенията на Хамас против Израел на 7 октомври.

Даунинг стрийт сподели, че девет жители на Обединеното кралство остават в неопределеност, като се притеснява, че някои от тях са мъртви, до момента в който други може да са измежду взетите заложници назад в линията Газа.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР