Взрив е избухнал в района на посолството на САЩ в

...
Взрив е избухнал в района на посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Мощен взрив пред посолството на САЩ в Пекин

Взрив е избухнал в региона на посолството на Съединени американски щати в китайската столица Пекин . Потребители на обществените медии разгласиха фотоси и видеоклипове от детонацията.

Стълбове пушек се виждат във видеата. Кадрите също по този начин демонстрират служители на реда и покрито с одеяло тяло, лежащо на земята.

Част от известията в обществените мрежи настояват, че посолството на Индия е било ударено от гърмежа, а не това на Съединени американски щати . Засега нито китайски, нито американски публични лица са удостоверили случая.

刚刚北京美国驻华大使馆发生爆炸 pic.twitter.com/YRwJxKNLGn
— 摄影与诗歌 (@hdjdjsjxw) July 26, 2018

Според Radio Free Asia мъж се е опитал да хвърли самоделно взривно устройство в оградения двор на посолството, само че бомбата избухнала по-рано от плануваното.

Взривът е провокирал суматоха и е ранил няколко души, твърди още Radio Free Asia, само че към момента няма публична информация дали има ранени при случая.

Китай и Съединени американски щати сега са в спор по отношение на търговията, граничещ с комерсиална война. Америка обаче остава извънредно известна дестинация за пътешестване, обучение и имиграция за китайците.

这是美国大使馆现场吗? pic.twitter.com/dI8j9FVIcj
— tbn (@tanboniu) July 26, 2018
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР