Взимали са ми го и друг път, само че този

...
Взимали са ми го и друг път, само че този
Коментари Харесай

Съпругата и братът на разстреляния Иванович с потресаващи изповеди след смъртта му, а полицията излезе със сензационна информация

Взимали са ми го и различен път, единствено че този път повече няма да се върне! Това декларира брачната половинка на убития водач на косовските сърби Оливер Иванович - Милена. Тя е научила за гибелта на мъжа си пред болничното заведение, в която работи.

Милена Иванович показа, че се усеща извънредно и е изцяло обезверена. Очакванията й са, че „ това няма да приключи добре, защото се знае кой и какво е направил “.

" Когато преди време възпламениха колата му, Олиеиер не го одобри доста съществено ", разяснява братът на убития политик Мирослав Иванович.



„ Но той си е подобен. Оливер не обичаше да всява суматоха. Страхувам се, че някои от нещата, които го притесняваха, ще отидат с него подземен.
Дали в това време се е случило нещо, дали някой го е заплашвал – не зная нищо. Мисля, че всеки човек, познавайки добре живота на Оливиер, може самичък да си направи изводите”, сподели още той.

Междувременно стана ясно, че полицията в Косово е оповестила парично заплащане в размер на 10 000 евро за информация, обвързвана с убийството на политика.

Както БЛИЦ заяви, косовският политик беше убит тази заран в Косовска Митровица. Веднага е откаран в болница, лекарите са се пробвали да го реанимират, само че безрезултатно. Срещу Иванович е стреляно сега, в който е влизал в офиса на своята партия от автомобил " Опел Астра ". Убийците са напуснали мястото на престъплението. Малко по-късно колата бе открита опожарена.



Оливер Иванович е един от политическите водачи на косовските сърби, отпред е на Гражданската самодейност " Сърбия, народна власт, истина ".

От началото на 2014 година против него се води правосъден развой за военни закононарушения против цивилното население в Косово през 1999/2000 година В началото на 2016 година той беше наказан на 9 години затвор, само че апелативният съд върна делото за наново разглеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР