Взетият от Аталанта Роджър Ибанес съвсем няма да е последното

...
Взетият от Аталанта Роджър Ибанес съвсем няма да е последното
Коментари Харесай

“Вълците” продължават със селекцията

Взетият от Аталанта Роджър Ибанес напълно няма да е последното зимно попълнение на Рома. Клубът работи над още няколко покупко-продажби, а една от тях може да се смята за сигурна. “Джалоросите” ще привлекат испанския халф Гонзало Виляр от Елче. 21-годишният футболист ще коства сред 4 и 5 млн. евро.

Трансферът зависеше и от Валенсия, тъй като “прилепите” имаха алтернатива да изплатят полузащитника за 1 млн. евро, само че те не се възползваха от нея и през днешния ден Виляр е чакан в Рим.

Според Sky Sport Italia от Рома са се свързали с Челси, с цел да разберта при какви условия могат да се подсилят с Педро Родригес. 32-годишният някогашен ас на Барселона е запаса при Франк Лампард, а също така договорът му изтича през лятото и това значи, че цената му не е изключително висока.

Заради травмата на Николо Дзаниоло Рома прави всичко допустимо да се укрепи с флангови футболист, а най-близо до “Олимпико” е геният на Барселона Карлес Перес. той също е чакан във Вечния град през днешния ден. Споменава се сумата от 13 млн. евро плюс бонуси, само че “вълците” не желаят в контракта да бъде включена уговорка, която да разрешава на Барса да си върне Перес.

“Имаме отлична връзка и договарянията са в напреднала фаза. Не желая да прибързвам и да споделям, че договорката е реалност, на първо място да е подписано. Ние не сме филиал на различен клуб, тъй че в случай че някой стане футболист на Рома, то е с цел да играе в Рома, а това значи, че няма да има уговорка за откупуване”, безапелационен беше спортният шеф Джанлука Петрачи.

Очаква се “вълците” да се разделят с един от младите си играчи - Мирко Антенучи, който ще бъде пратен чартърен в португалския Витория (Сетубал).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР