Вземането на представа за пътните знаци е голяма част от

...
Вземането на представа за пътните знаци е голяма част от
Коментари Харесай

Неясен знак за шофиране спъва шофьорите, тъй като някои го определят като „безсмислен“ – експертът преценява

Вземането на визия за пътните знаци е огромна част от приемането на шофьорска брошура, само че даже и най-опитните водачи могат да ги намерят за объркващи, защото има са толкоз доста за следене.

Има няколко неразбираеми пътни знака, които водачите не виждат постоянно по време на ежедневните си пътувания, и един по-специално остави хората в невъзможност. За благополучие, специалист по шофиране разруши тъкмо какво значи това.

Синият правоъгълен знак демонстрира кола с надпис „ 2+ “ и лист с пъти по-долу. Експертът по шофиране Ани Уинтърбърн, която организира на практика курсове по теоретични проби и споделя своите препоръки и препоръки посредством страницата си в TikTok @theorytestpractive, сподели, че пътният знак постоянно се назовава „ неправилен “ от водачите.

Експертът по шофиране, който завоюва над 7,4 милиона лайкове на страницата си, изясни: „ Това е знак с форма на правоъгълник, тъй че ви дава информация и ви споделя, че има две ленти за придвижване, и двете се движат нагоре по пътя.

„ И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР