Взема се само вашето собствено име, без бащино и фамилно

...
Взема се само вашето собствено име, без бащино и фамилно
Коментари Харесай

Ключово Е За Съдбата На Човек И Определя Неговата Личност! Вижте Числото На Разума Си И Какво Говори То За Вас

Взема се единствено вашето лично име, без бащино и фамилно и на всяка негова писмен знак се присвоява съответната цифрова стойност. Буквите получават стойност единствено от едно до девет, за това е значимо да знаете коя писмен знак, на кое число дава отговор.

С 1 се отбелязват буквите А, Й, Т и ѝ. С 2 – Б, К, У и Ю. С 3 се отбелязват – В, Л, Ф и Я, с 4 – Г, М, Х, с 5 – Д, Н, Ц, с 6 – Е, О, Ч, със 7 – Ж, П, Ш, с 8 – З, Р, Ъ,, и с 9 – И, С, Ъ.

Когато съберете числата на личното си име, би трябвало да ги съберете с деня си на раждане. Получения общ брой редуцирайте до приемането на едноцифрено число. Имайте поради, че може да се наложи да редуцирате числата повече от един път. Последното получено едноцифрено число е вашето число на разсъдъка.

Ето и какво значат другите цифри:

1- Вие сте прочут с ексцентричното си мнение и метод на мислене. Сред останалите хора изпъквате като човек, който не се подчинявана стандартите и не се поддава на непознато въздействие. Чуждото мнение не е в положение да ви повлияе. Вие сте роден пионер. Хората с число на разсъдък 1 се извисяват над останалите, те са смели и надарени в интелектуално отношение. Родени водачи, които оставят след себе си светла следа.

2- Човек на такта. Вие сте талантлив с мъдрост и емоционалност. В добавка на това имате мощно развита вътрешен глас, на която постоянно може да се уповавате, без да се притеснявате, че ще ви подведе. За разлика от първия вид, вие сте отворен към концепциите и предложенията на останалите хора. Но не се съгласявате сляпо с тях, а интуитивно разбирате, кое е вярно и кое не. Вслушвате се в непознатото мнение, само че не сте податливи на непознато въздействие, тъй като вярвате само на себе си.

3- Имате изострен разум и бързи реакции. Вие сте не просто непредвидим – вие сте естествена буря, с която останалите би трябвало да се преценяват. Склонни сте да взимате съдбоносни решения единствено за елементи от секундата. Креативен сте и мислите отвън рамката. Проблемът при вас е, че не сте в положение да задържите вниманието си за дълго върху един проблем. В очите на другите действате изцяло безредно и без прелиминарен проект, само че някак най-после всичко се подрежда и дейностите ви добиват смисъл.

4- Вие не обичате да рискувате и да взимате светкавични решения. Нужно ви е време да премислите нещата, тъй като по природа сте практични и извънредно методични. За разлика от импулсивните персони, вие имате постоянно квалифициран авариен проект, нормално имате авариен проект и за аварийния проект. Не че не обичате новаторските хрумвания, само че неналичието на солидна доказателствена база ви изнервя. Родени сте за адвокати, тъй като притежавате изчерпателен разум и високо възприятие да организираност.

5- Вие сте от тези хора, на които нещата просто им се получават. Ключът за това се крие във вашия разсъдък, който е извънредно еластичен и адаптивен. Способни сте единствено за елементи от секундата да отстъпите обратно и да видите „ огромната картина “. По този метод избягвате нуждата от задълбочени разсъждения и разбори и просто „ виждате “ вярното решение, което някак остава невидимо за останалите. От вас положителни аналитици и счетоводители няма да станат. Вие сте наказани да бъдете гениалните особняци, които единствено с един взор дават решението на проблем, мъчил останалите дълго време.

6- При вас най-силно развито е възприятието да правдивост. Вие сте в положение да разгледате един проблем от всички гледни точки, да се поставите на мястото на всяка от страните, да видите неща, останали невидими за останалите. Това от време на време влудява останалите, които в никакъв случай не знаят на коя ще се обърнете и какво ще бъде окончателното ви мнение. Обичате да анализирате и най-дребните елементи, с цел да видите цялостната картина на събитията.

7- Ако би трябвало да ви опишем с една дума, тя е – монтьор. Вие не просто анализирате обстановката. Разглобявате я на обособените ѝ елементи, анализирате всеки един от тях поотделно, търсите връзките сред обособените детайли. Трудно се поддържа връзка с вас, тъй като мисленето ви е на много високо равнище и нормално е отвън опциите на средностатистическия човек.

8- Вие не си падате по детайлите. Обичате да гледате нещата отвисоко, като се съсредоточавате върху цялостната картина, а не върху обособените елементи. Дреболиите са предопределени за дребнавите хора, които обичат да се вглеждат в тях. Само вие сте в положение по подобен метод да съчетаете нереалното с рационалното мислене, тъй че да работят в плодотворна симбиоза.

9- Вие сте основан да разбирате другите. Разумът ви ви разрешава да разбирате метода, по който хората към вас разсъждават. Така сте в положение безпроблемно да анализирате техните дейности и да отгатвате авансово желанията им. По различен метод стоят нещата, когато би трябвало да анализирате своето държание. При вас логическите вериги дават накъсо и не сте в положение да мотивирате личните си действия и решения./sanovnik.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР