Взехме участие във форума за свобода на нациите, на който

...
Взехме участие във форума за свобода на нациите, на който
Коментари Харесай

От Възраждане разкриха подробности за визитата в Москва

Взехме присъединяване във форума за независимост на нациите, на който се разясняваше битката със актуалните форми на неоколониализма. Чисто официално, аз бях лидер на делегацията, тъй като съм ръководител на парламентарното измерение на централноевропейската самодейност към Народното събрание. С мен бяха народните представители, които са членове на Комисията по външна политика - Ангел Георгиев и Ивелин Първанов. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " " Коста Стоянов във връзка визитата на делегация от депутати на партията в Москва предходната седмица по покана на ръководещата партия " Единна Русия ", съобщи кореспондент на.

Получихме покана предишния месец и приехме. Ние получаваме предложения от наши сътрудници за присъединяване в доста събития, от разнообразни страни. За шест месеца сме взели участие в събития в 12 страни по покана на наши сътрудници. Част сме от " Идентичност и народна власт " и задачата на нашата политическа организация е на идните избори да създадем подобен резултат, че да вкараме допустимо най-вече депутати в Европейския парламент. Ние желаеме да участваме в " Идентичност и народна власт ", с цел да пазиме най-вече българските национални ползи, съобщи Стоянов.

На самия конгрес участваха 44 страни, като от европейските страни участвахме единствено ние. На форума одобрение дадоха господата Медведев и Лавров. Ангел Георгиев и аз участвахме със свои изявления в сесиите. След това бяхме поканени от Горната камара на съветската Дума, организирахме много позитивен диалог с представителя, който дава отговор за връзките сред парламентарните групи на Русия и България. След това тримата посетихме Университета за дипломация, уточни депутатът от " ".

В отговор на въпрос той сподели: " По никакъв метод не сме инструктирани за външната политика. Това са цялостни нелепости. Говорихме си най-вече за опциите наши дипломати да бъдат обучавани там. Русия дава опция за гратис образование на български дипломати ".

Нашата позиция е, че България би трябвало да бъде мост сред Изтока и Запада и че би трябвало да създадем по този начин, че да има баланс в интернационалната политика и интернационалните връзки, тъй като сега груповият Запад тотално е скъсал тези връзки, означи депутатът от " " Ангел Георгиев. Заявихме изрично, че сме " за " дипломатическо решение на всички спорове по света, " срещу " двойните стандарти, на които неведнъж сме очевидци, и " срещу " глобите и даването на оръжие за която и да е воюваща страна, където и да е по света, добави той.

Лидерът на " " разгласи, че на председателски съвет в Народното събрание не е обсъждан въпрос депутати от партията да бъдат изключвани от парламентарни комисии.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР