Взехме среброто в отборната надпревара точно, когато трябва – заяви

...
Взехме среброто в отборната надпревара точно, когато трябва – заяви
Коментари Харесай

Засега рускините са недостижими, обяви Раева

Взехме среброто в отборната конкуренция тъкмо, когато би трябвало – съобщи Илиана Раева. На този стадий съветските са недостижими. А в самостоятелното не успяхме да стигнем до орден, тъй като девойките не си изиграха съчетанията. Играха за отборното и позволиха неточности.

Снощи завърши финалът в многобоя, в който стартираха Невяна Владинова и Катрин Тасева. Днес стартира конкуренцията при ансамблите. На формалната подготовка девойките изиграха мощно композициите си, като в състава бе и Елена Бинева, която неотдавна имаше контузия.
„ При ансамблите конкуренцията ще е още по-жестока – продължи Раева. – Всяка една от тях е обособена галактика, въпреки че са един тим. И по тази причина всяка една претърпява друго. Задачата ни е да ги превърнем в един дух и тяло. “

Първите три отбора ще си обезпечат и квоти за олимпийските игри Токио 2020.
Раева разкри, че е получила „ зелена светлина “ от Красен Кралев за кандидатстване за домакинство на Мондиал 2022. „ Но министърът ми сподели още, че можем да загреем с едно европейско преди този момент “, добави ръководителят на федерацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР