Взехме решене да актуализираме бюджета по най-бързи начин, така че

...
Взехме решене да актуализираме бюджета по най-бързи начин, така че
Коментари Харесай

Андрей Гюров за Генчовска: Това не е нашият външен министър, това е външният министър на Има такъв народ

" Взехме решене да актуализираме бюджета по най-бързи метод, тъй че хората да получат средствата, планувани в антиинфлационните ограничения. Направихме доста сериозна хронограма, в петък ще обсъдим окончателните параметри на актуализацията ", съобщи пред бТВ ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров.

По думите му, се чака това да стане в границите на месец юни.

" Най-важното, за което се разбрахме бяха ограниченията и параметрите на бюджета. В момента държавният дълг е по-нисък, в сравнение с при влизането ни в ръководството ", сподели още той и напомни, че целият пакет е към два милиарда лв., само че няма да надвиши планувания дълг.

" Ние имаме управническа стратегия и това е съдружното съглашение. Сега ще създадем една по-приоритизиране скица на законодателни промени. Концентрирали сме се върху Плана за възобновяване и резистентност, за него до края на годината би трябвало да приемем 22 закона ", съобщи Гюров.

" Не е допустимо съветници на премиера да водят паралелни диалози със Северна Македония. Ако има напредък, той би трябвало да бъде докладван от Министерство на външните работи, дали има аргументи за смяна на позициите. Това не е нашият външен министър, това е външният министър на " ИТН ", изказванията и са хвърлени в пространството, зад тях няма нито един факт ", отговори той на изявление на Теодора Генчовска, че съветници на премиера водят обособена външна политика.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР