Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам - това пише

...
Взеха те от мен. Закъснях и съжалявам - това пише
Коментари Харесай

Приятелката на убития Ангел просълзи социалната мрежа с послание към любимия си

" Взеха те от мен. Закъснях и скърбя " - това написа Йоанна Танева, другарка на убития Ангел от Пазарджик в прочувствена обява в профила си във Facebook. Тя показа и техни фрагменти.

21-годишният Ангел Здравков бе намушкан от Никола Райчев в петък, а нещастието се разигра в Пазарджик.

Ето какво още написа Йоана в последното си довиждане с Ангел:

" Две - това беше нашето число, втори август - нашата дата. Две чисти сърца, биещи като едно. Две откровени усмивки, търсещи насладите в живота. Две деца, които дружно имаха две фантазии - обич и благополучие. Ти беше моя свят, моя лъч светлина, моята опора, моя Дом. Думите в никакъв случай няма да стигнат, с цел да опиша кой беше ти, а и почтено казано не желая. Искам да съм лакомец, да запазя в сърцето си всеки наш миг, всеки жест, всеки момент, всяка страст, желая всичко да е персонално, скрито сред нас - да знаем единствено аз и ти. Всеки ден имах едно известие - " Йо по какъв начин си, какво правиш ", а аз да ти отвърна " Ането ми - всичко е наред ". Едно позвъняване, което очаквам и очаквам, и към този момент знам, че няма да получа. Един меден глас и инфектиран смях, който постоянно успяваше да изкара човек от най-лошите му дни и да ги трансформира в доста по-добри. Къде си ти в този момент? Питат ме по какъв начин ще продължа без теб - не знам? Взеха те от мен, от нас. Не мога да те докосна, не мога да те чуя, не мога да ти кажа тези наши две толкоз специфични и обичани думи.

Закъснях и скърбя.

Две деца, две души, две сърца. Сега едно сърце ще бие и за две. Мой свят, моя опора, мой дом. Ти си моят Ангел. Обичам те е малко, с цел да се опише нашата обич.

Обичам те постоянно - вечно. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР