Взе се решение Левски - ЦСКА са се играе в

...
Взе се решение Левски - ЦСКА са се играе в
Коментари Харесай

Премиерът разпоредил мачовете Левско-ЦСКА да завършват в светлата част на деня, за да няма инциденти

" Взе се решение Левски - ЦСКА са се играе в светлата част на деня и ние желаеме да съблюдаваме това. Хвърляме голям запас да осигурим спокойствието на всички жители и посетители на столицата. Надявам се всичко да бъде наред.При всички положения ще бъде затруднено и придвижването и на градския превоз. Очакват се към 30 хиляди души ", разяснява изискванията, при които ще се организира идното дерби комисар Антон Златанов.

Стана ясно, че министър председателят Бойко Борисов е сложил пред министъра на спорта Красен Кралев условието двете идни дербита сред ЦСКА и Левски би трябвало да приключват по светлата част на деня.

Вече е известно, че мачът сред " червени " и " сини ", който е на 11 април (първи полуфинал за Купата на България), ще стартира в 18:00 часа вместо в 19:00 часа. Следващият дуел, който е на 18 април (за първенство), също ще стартира от 18:00 часа, макар че по стратегия бе заложен за 20:00 часа.

" Вчера на срещата не е било реализирано единодушие за началния час. Ръководствата и почитателите не са поискали да се съобразят с наредбата и това предпочитание да бъде взето под внимание тяхното мнение.

Затова през днешния ден получих задачата от премиера Бойко Борисов мачовете да приключват в светлата част и трябваше да помоля БФС да спомага несъгласието да бъде позволено. Всички реагираха бързо и всичко бе решено. Мнението на клубовете и почитателите е значимо, само че най-важно е спазването на разпоредбите за публичния ред и спокойствието на всички жители ", съобщи Кралев на особено проведен брифинг. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР