Взаимоотношенията ни с другия пол би трябвало да бъдат лесни. Понякога

...
Взаимоотношенията ни с другия пол би трябвало да бъдат лесни.
Понякога
Коментари Харесай

Как да разберете дали той ви уважава

Взаимоотношенията ни с другия пол би трябвало да бъдат лесни.
Понякога обаче, може би имате възприятието, че като че ли с вашия сътрудник сте от два разнообразни свята. Той не може да ви разбере, колкото и упорити да сте в опитите си за това. Разбира се, в такива моменти на неразбирателства и дрязги, свадите и кавгите са като че ли естественото продължение на ситуацията… След време стартирате да мислите, че главната причина за всичко е една – той просто не ви почита. Как да разберете дали това в действителност е по този начин? Ето и някои от вероятните отговори:

Той не си съблюдава обещанията
Ако сътрудникът ви не си прави труда и не съблюдава личните си обещания към вас, това може да е явен сигнал, че той не ви почита. Нещо повече – може да се убедите в това, изключително в случай че той ви разочарова още веднъж и още веднъж. Такъв човек ще продължи да „ не помни “ неща, които са значими за вас, макар че сте му напомняли няколко пъти и ще продължи да се държи по този начин, като че ли нищо не е станало. Ако пък сте във връзка неотдавна и той е заречен, че ще ви звънне, само че по-късно е забравил… това може би е знак, че в неговия живот има по-важни неща от вас.

Заради него вие нямате време за себе си
Ако сътрудникът ви желае да е на всички места с вас, постоянно и когато и да е, това може да е сигнал, че се пробва да ви следи или пък да ви държи напрегнат. Вероятно той прави това, тъй като изпитва неустановеност. Но една друга по-дълбока причина за това му държание може да е, че той в действителност не почита вашето персонално пространство и не ви почита задоволително. Липсата на почитание в една връзка от време на време е главната причина за съмнения и проблеми с слагането на граници.

Той не се извинява
Това е може би един от най-големите знаци за липса на почитание. Ако той е сбъркал, без значение какъв е казусът, обърнете внимание по какъв начин се държи. Обръща ли обстановката в своя изгода? Опитва ли се даже да ви убеди, че в действителност вие сте отговорна? Дори когато грешката явно е негова? Ако това е по този начин, бъдете деликатна – най-вероятно този човек е манипулативен и се пробва да ви вмени виновност.

Той ви наскърбява на обществени места
Като ваш сътрудник, индивидът, който сте избрали би трябвало да се старае при всички обстановки и постоянно да акцентира вашите положителни качества и позитивните ви страни. Той би трябвало да ви цени поради всички ваши старания и достижения. Със сигурност във всяка връзка има моменти на недоразумение, само че това не би трябвало да е мотив сътрудникът ви да ви излага пред вашите другари или близки. Ако той ви кара да се чувствате неуместно, разяснява тежестта или пък интелекта ви… този човек очевидно не ви почита. Не си позволявайте да влизате в този обаян кръг и му дайте явен знак, че той не може да се държи по този начин.

Той флиртува с други дами пред вас
Няма нищо по-смущаващо от сходна обстановка и за вас това би трябвало да е голям знак, че този човек не ви почита. Дори в случай че не приказваме за флирт, а за намек, че той е притеглен от друга жена. Трябва да знаете, че сходно държание е невъзпитано и за сходен човек надали вашите усеща са от огромно значение. Ако пък сходно държание е предизвикано от използването на алкохол или опиати, бъдете откровени един с различен и проведете сериозен диалог.

Той ви кара да се съмнявате в качествата си
Вместо да бъдете уверена в това, което казвате или вършиме, вие усещате, че постоянно се съмнявате в себе си и личните си благоприятни условия. Помислете дали вашият сътрудник не способства за това. Ако той непрекъснато не зачита мнението ви и методът, по който мислите, дали в един миг вие не сте почнали да смятате, че вашето мнение е към този момент без значение? Ако постоянно се колебаете за всичко, за кариерата ви, за фантазиите ви, за бъдещето, или даже за ежедневните задания, това може би е знак, че сътрудникът ви не ви поддържа задоволително и най-вероятно не ви почита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР