Вятърът ще е слаб, ще придобие южна компонентаДнес ще бъде

...
Вятърът ще е слаб, ще придобие южна компонентаДнес ще бъде
Коментари Харесай

Слънчево и топло време днес, живакът ще е около и над 30°

Вятърът ще е слаб, ще придобие южна съставния елемент

Днес ще бъде най-вече слънчево.Температурите ще се покачват и оптималните ще са сред 27° и 32°, в София - 28°, съобщи Национален институт по метеорология и хидрология, представен от.

По Черноморието ще е слънчево, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от юг. Максималните температури ще са 23°-27°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Температурите още ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 14°.

Във вторник облачността ще е променлива, на обособени места от запад на изток ще превали кратковременно. В сряда ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд над Западна България ще се развие купеста облачност и тук-там там ще превали, в планините и ще прегърми. Ще продължи да духа слаб до сдържан северозападен вятър. В четвъртък още сутринта над Западна, по-късно денем и над Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР