Вярвате ли в Торбалан? Този юни чудовището под леглото“ идва

...
Вярвате ли в Торбалан? Този юни чудовището под леглото“ идва
Коментари Харесай

"Торбалан" - нов хорър от Стивън Кинг и продуцентите на Stranger Things

Вярвате ли в Торбалан? Този юни „ чудовището под леглото “ идва за всички, които не обръщат задоволително внимание на хората към себе си. От въображението на Краля на ужаса – Стивън Кинг и продуцентите на международния шлагер Stranger Things, единствено в кината ще преживеем смразяващия хорър трилър " Торбалан ", в който злокобно свръхестествено творение дебне фамилии и се храни със страданието на своите жертви. Пуснете ли го един път в дома ви, към този момент е прекомерно късно.

В " Торбалан " 16-годишната Сейди и по-малката ѝ сестра Сойър са разтърсени от трагичната гибел на майка им, само че не получават огромна поддръжка и схващане от техния татко Уил Харпър – психотерапевт, който не се оправя доста сполучливо с превъзмогването на личната си болежка. Когато обезверен пациент се оказва на прага на тяхната къща в търсене на помощ, той довежда в дома им ужасяващо създание с неутолим апетит, което няма да се спре пред нищо, с цел да погълне децата.

Първият филмов откъс на " Торбалан " ни потапя в страховитата и напрегната атмосфера на кино лентата, среща ни с главните герои и напълно леко повдига завесата към същността на злокобното творение. Наред с тръпките на ужаса, " Торбалан " ще предложи на феновете в киносалоните и мощна трагична история, разглеждаща тематиките за разрушителната мощ на загубата и скръбта.

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР