Вярвате или не, вече може да си поръчвате част от

...
Вярвате или не, вече може да си поръчвате част от
Коментари Харесай

Подгряването на седалките вече е екстра с месечен абонамент

Вярвате или не, към този момент може да си поръчвате част от екстрите на колите като месечен абонамент или най-малко подобен е казусът с BMW в Южна Корея. В платформата ConncetedDrive в страната се появи алтернатива за месечен абонамент за подгрев на седалките и кормилото. Тя коства към 15 евро на месец, като може да се предплати за цяла година или даже три, като се приложат някои отстъпки.
`Подгряването

По еднакъв метод може да си платите и за затопляне на кормилото, като там таксата е към 9 евро на месец или към 90 евро годишно. Разбира се, може да си платите и цялостната сума от към 400 евро и да разполагате с подгрев на седалките когато си поискате. Това не е първият случай в който производител употребява сходен метод за доплащане на екстри, само че пък е първият прочут случай в който става въпрос за сходен вид екстра. В платформата могат да бъдат открити още месечни абонаменти за Apple CarPlay, подправен тон от ауспусите посредством озвучителната система на колата и други.

По калкулации на Stellantis, компанията ще прави по към 23 милиарда $ годишно към края на това десетилетие, единствено от сходни абонаменти за своите коли. По този метод клиентите ще заплащат за нещо което към този момент е сложено в автомобила им, само че не е отключено софтуерно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР