Вярвате или не, успешните футболисти са винаги обвързани с огромно

...
Вярвате или не, успешните футболисти са винаги обвързани с огромно
Коментари Харесай

Ще играе ли Бензема в отбора на Франция за Евро 2020?

Вярвате или не, сполучливите футболисти са постоянно обвързани с голямо самочувствие и за жал, искания, които от време на време могат да изиграят неприятна смешка за тях самите. Едва ли има човек, който да не познава името Карим Бензема. Футболистът съумя да блесне с екипа на Реал Мадрид и тази година да успее да означи към 29 гола за сезона, само че на първо място стана ясно, че същият има шансове да облече екипа на френските национали и да разшири футболното си въздействие на терена.
Анализаторите от Efirbet следят с интерес Евро 2021 тук - и показват, че сходни рокади не биха били изненада, само че има един проблем - Бензема е състезател с темперамент и същият не се пречупва толкоз елементарно. Все отново не би трябвало да забравяме, че това е футболистът, който имаше извънредно доста проблеми с пеенето на Марсилезата, прочее Карим толкоз не желаеше да извършва френския химн, че просто беше подготвен да спре да взе участие, а неговият аргумент - по този начин или другояче пеенето няма да му помогне с играта и в случай че означи хеттрик на терена, това ще е в следствие от неговата форма и качество на игра.
Следващата забавна сага е, че в края на октомври, доста след Евро 2021, футболистът ще се изправи на съд за изнудване, откакто се опитал да накара различен негов сътрудник Матийо Валбуена да заплати на хора, които го заплашвали с порно клип, който имали. Според легендата, въпреки и да не е несъмнено, Бензема също участвал и затова предиздвикал своя сътрудник бързо да премисли и да влага избрана сума, с цел да реши целият проблем. Следващото скандално осъществяване пристигна, откакто самият футболист сподели, че е усетил напън от расистката страна на Франция и просто отхвърля да взе участие в националния тим.
Сега има една забавна оригиналност, в която се приказва, че Бензема най-сетне е подготвен да се включи в редиците на френските национали, като от него се чака да партнира с имена като Мбапе, Жиру, Дембеле и други, с цел да оформи един тим, който в действителност ще се опита да достави колкото се може по-сериозни триумфи. Самият Дидие Дешан не е включвал Бензема от 2015 година в нито един състав на националите, въпреки всичко Карим е проблематично дете и дълго време за него се смяташе, че не е доста търпима персона, дори в противен случай. Всичко това не би трябвало да ни изненадва, въпреки всичко си спомняме сериозната и скъпа серия на Реал Мадрид, в която точно този футболист имаше съществени заслуги и самопризнания, можем да заявим, че явно не е желал да си губи времето.
Също по този начин не би трябвало да забравяме, че мненията не бяха по никакъв начин леки, само че дано се върнем на главния въпрос, за какво Бензема е свикан? Фактът е, че Франция ще има потребност от всички сили, изключително откакто в една група попада с Германия, Унгария и Португалия. Всичко това значи, че Дешан ще има потребност от най-хубавото, което може да открие.
Освен това не би трябвало да забравяме, че от последното Европейско състезание има сметки за споразумяване сред французи и португалци, като за мнозина е ясно, че още в групите ще забележим един тежък реванш на финала, какъв тъкмо ще бъде той, следва да разберем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР