Вярвате или не, отново настъпи това време на годината, когато

...
Вярвате или не, отново настъпи това време на годината, когато
Коментари Харесай

Коледната реклама на Дисни, която ще ви ПРОСЪЛЗИ

Вярвате или не, още веднъж настъпи това време на годината, когато телевизионните екрани ще бъдат изпълнени с празнични реклами, до момента в който търговците на дребно се надпреварват да завоюват купата за най-хубава коледна реклама.

И една от първите, които ще бъдат пуснати, е тази на Disney - с нейния стоплящ сърцето привет към връзката сред братя и сестри, която сигурно ще ви зареди с празнично въодушевление.

Триминутният анимационен филм на Disney следва предложенията от 2020 и 2021 година, в които феновете първо видяха Лола и внучката ѝ Никол да се сближават по Коледа, преди порасналата Никол и децата ѝ Макс и Ела да посрещнат в дома си доведения си татко Майк.

Тазгодишната световна реклама, която още веднъж е в поддръжка на дългогодишния сътрудник Make-A-Wish, приветства още едно ново попълнение, като наблюдава по какъв начин най-малкото дете Ела се приспособява към появяването на новороденото си братче.



Първоначално Ела се бори да се оправи с смяната на коледните обичаи, до момента в който майка ѝ е бременна, и се утешава с обичаната светеща в тъмното мека играчка Мики Маус, която ѝ е предадена от брат ѝ Макс.

Но откакто новороденото се появява на бял свят, Ела незабавно се влюбва в него и подарява меката играчка на новото си братче. Рекламата се възпроизвежда под прочувствения саундтрак A Little More, който се извършва от Джесика Дароу, озвучила Луиза Мадригал в Encanto, и е написан особено за продукцията.

Тазгодишната част, озаглавена " Подаръкът ", е последната реклама, която ще бъде пусната в границите на празничната акция на марката в поддръжка на детската благотворителна организация Make-A-Wish.

Disney предизвиква почитателите си по целия свят да се причислят и да дарят средства за Make-A-Wish и ще добави всички дарения до 100 000 USD, като по този метод ще помогне за осъществяването на още повече стремежи.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР