Вярвате или не, но много хора са убедени, че прераждането

...
Вярвате или не, но много хора са убедени, че прераждането
Коментари Харесай

Трите зодии, които са били кралици в предишния си живот

Вярвате или не, само че доста хора са уверени, че прераждането съществува и всяка една от нас е имала предходен живот.

Но има едни 3 зодии, които в миналото са били кралици - тъй като са родени да блестят, да бъдат свободомислещи, да задават посока, да бъдат кардинални, непоколебими, мощни, женствени и могъщи. Ето кои са те:

Овен

Представителките на зодия Овен са кралици, даже и без корона. Знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Никога не се отхвърлят пред задачите и провокациите , свързани с тях. Понякога са строги, само че постоянно обективни. Вярват в положителното у хората и се стараят да го виждат все пак останало.
 кралица ThinkStock/Getty Images
Лъв

Те са дами, които държат стандартите и класата си постоянно високо. Знаят цената си и имат реалистична визия за себе си и света към тях. Не се задоловяват с дребното, знаят тъкмо какъв брой им се поставя и по какъв начин да го получат. Имат блестящо изразено възприятие за правдивост.-->

Стрелец

Това са са най-нежните и женствени владетелки, които светът е имал и продължава да има. Те са уверени , мощни дами, които могат да се оправят и с невъзможното, изключително що се отнася до хората, които обичат. Безкрайно вярващи, че давайки добрина, ще получат такава от близките.
 кралица ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР