Вярвате или не, добротата ще спаси света! Да, смело заявяваме

...
Вярвате или не, добротата ще спаси света! Да, смело заявяваме
Коментари Харесай

Асоциация за превенция на рака Промени живота си сега! : Нашата сила нараства с всеки изминал ден благодарение на вас нашите дарители!

Вярвате или не, добротата ще избави света! Да, самоуверено заявяваме това и може да ви го потвърдим!

От месец се приготвя нещо доста значимо обвързвано с нашата благотворителна активност да създаваме перуки за нуждаещи се онкоболни хора. С нас се свърза Мерал ( както ния я назоваваме на кратко) и безусловно за минути тя ни описа за желанието и подхванатата от нея самодейност да провежда събитие, на което хора които имат предпочитание да подстрижат косата си и да я дарят на нашата Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент! ".


За нас беше голяма наслада да научим, че една дама, която не претендира за спомагателна помощ, инициира сходно събитие, на което да се съберат дарения от коси и финасови средства за изработването на перуки.

Събитието е проведено от Мерал Бакалова, нейната майка, която е преборила рака, и благодарение на Стела Амор притежател на фризьорски салон Bloom в Русе. Въпреки всички скептично настроени хора, те дружно намират съидейници за концепцията и вземат решение събитието да се организира на 25,10 в салона. Така всеки, който има предпочитание да бъде подстриган и да подари своятя коса може да се реализира това си желание на място. След месеци подготовка на мероприятието популяризирането му в обществените мрежи и голям брой диалози със заинтригувани хора, Мерал ни показа за ентусиазма, с който са се присъединили донорите. Без предразсъдъци или ненужно лутане. Жени, мъже и деца сплотяват силата и силите си да популязизират идеята за даравяне на коса и подкрепяне на Асоциация за предварителна защита на рака "Промени живота си в този момент! "с финансови средства.

Събитието проведено в салон Bloom в Русе минава повече от сполучливо и един прелестен ден през октомви Мерал пристигна на място в Асоциацията с цяла кутия с дарения. Всяко от тях прилежно прибрано в плик с име и контакти на индивида, който е донор на косата.

Бяхме изумени от протичащото се! Толкова доброта събрана на едно място!

Скъпи другари, благодарим ви най-сърдечно за поддръжката, която оказвате на нашата идея! Заедно с общи старания желаеме да помогнем на повече нуждаещи се хора от перуки!
Да дариш парченце от себе си е скъпо, представете си всеки от тези хора са дарили парченце от себе си. Така толкоз доста дребни частички от всеки се трансформират в перуки даряващи усмивки, даряващи позитивни страсти, даряващи вяра на всеки, който се бори с подлата болест!
Благодарим ви за поддръжката другари, имаме вяра че ще откриваме повече хора като Мерал и нейното семество и другари, които безусловно да оказват помощ!

*Събитието извършено на 25,10,2021 е подкрепено от голям брой донори на коса в Русе и района, както и от локалния бизнес с финансови средства!
На всеки донор е публикуван документ за подаяние, който са получили персонално за присъединяване в нашата идея!

Освен с дарения на коса може да подпомогнете

Асоциация за предварителна защита на рака „ Промени живота си в този момент!” със закупуване на #гривничка или #финансова #помощ!

Вижте детайлности за активността на Асоциацията на https://www.hairdonate.org/%d0%b2%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1.../

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР