Вярвате или не – изборът е на всеки, но един

...
Вярвате или не – изборът е на всеки, но един
Коментари Харесай

Така изглеждат различните магии, които можете да намерите в дома си

Вярвате или не – изборът е на всеки, само че един от околните й приятели неотдавна й описа история, след което започва  да гледаа по-внимателно в краката си и освен, пише lekuvai.bg.

Преди една година, Ирина се омъжи, а фамилния й живот беше като приказка: обичан брачен партньор, нов и необятен апартамент с добър ремонт, идеални връзки с роднините, взаимни пътувания измежду природата с другари. Но в един миг всичко стартира да се срутва, без безусловно никаква явна причина.


Когато стартира да се развежда, Ира, която беше в цялостни  депресия и неразбиране, какво да прави по-нататък, поучаваха я да се обърне към ясновидка.

Старицата й сподели, че всичко е в иглата, която тя инцидентно е настъпила.

Да, и посъветва я да огледа под вратата и под прага на вратата.
Как да определите вредите
След като приятелката ми се прибра у дома и ревизира местата, на които ѝ беше споделила ясновидката, тя откри още няколко „ изненади “. Това са по този начин наречените „ вълшебства “, които  унищожават фамилното благополучие на Ирина.
За страдание, има доста разновидности на развалянето с полагането на обект, зареден с негативна сила. Магиите сплотяват една цел – да навредят на човек, само че имат разнообразни посоки.
Как да  определим злото око или развалянето по известен метод.
ВИДОВЕ МАГИИНавити конци за шиене



Конец с възли е един от най-често срещаните способи за магия. На омотани към нещо конци, носят  тормоз, неуспехи, беднотия, разправии с тях и вършат дамата безплодна. Навитите конци постоянно се употребяват, с цел да вземат здравето или да създадат дамата безплодна. Често тези конци са хвърлени, тъй че жертвата да премине през тях.Игли



Друг „ обичан “ инструмент на магьосниците. Такива вреди се задействат бързо, само че е доста мъчно да се открие източникът на злото. Най-често те се забиват в касата на вратата или са скрити под цокъл. Често, посредством иглите се предизвиква заболяване и самотност.
Фиба или гребен



Този тип магия е все по-фокусирана върху разстройство на съня и постоянно се употребяват за нападението над дамата, само че те също могат да придвижват рискове за здравето или фамилията като цяло – да се скара най-сетне фамилната двойка. Като предписание такова нещо е прикрито под леглото или под матракаПръст



В чиста форма нормално е рядко положена и това е доста рисков знак. Най-вероятно е била взета от гробището и предизвиква съществени вреди на предмета на вредите. Пръстта  също може да бъде взета от гробище, дружно със семена, животинска четина или сол. Такава изненада нормално е прикрепена към прага на жертвата, тъй че живеещите в къщата непрекъснато да се карат между тях.Монети



Ако внезапно някъде намерите  пари (обикновено една шепа от железни неща), изпълнени с нещо като отпадък, а може би и сол – никога да не ги пипате с голи ръце. Може да бъдете обект на магьосничество, ориентирано към неуспех  в бизнеса, а също и да отнеме шанса и финансовите благоприятни условия. Монетите от дребна деноминация хвърлят в сълзи и беднотия.Пера, вързани дружно



Такива „ дарове “ се слагат във възглавницата. На перата се постановат по този начин наречените „ мръсни “ вреди – кошмари или бодърствуване, кавги и неуспехи на семействата.
Разбира се, това не значи, че би трябвало да се концентрирайте върху обстоятелството, че могат да причинят вреди. Но би трябвало обаче да бъдете бдителни. Следователно, си коства да бъдете по-внимателни, да гледате под краката си, изключително на прага.
И в случай че подозирате, че към този момент ви е навредено – проверете вратата на праговете, предел, можете също да ревизирате прозорците, первазите и батериите. Осветете с фенерче в празното пространство сред прага и пода, и местата, в които приключва подовото покритие.
 



Ето какво ви поучават ясновидците, в случай че откриете подозрителни предмети на прага или в къщата.
КАК ДА съдебна експертиза ПРЕДПАЗИТЕ ОТ МАГИИ
Запалете църковна свещ и прекръстете “магията ”, четейки „ Отче Наш “ три пъти.
Пръскайте предмета със светена вода.
Увийте боклука на вестник или в опаковка. Не докосвайте недоверчив обект с голи ръце. Не забравяйте да носите ръкавици!
Отидете на изоставено място и го изгорете. Опитайте се да се изправите, тъй че димът да не отива във вас.
Мястото, където е открита магията, поръсете светена вода, прочетете молитвата „ Отче наш “. В този случай ръкавици и метла, с които сте почиствали негативно заредения обект, е по-добре да изхвърлите.


СЪВЕТ  
 
И ви предлагам да се запознаете с един дълготраен метод, с който можете да определите дали има магия върху вас. В края на краищата доста постоянно в нашия живот идват сложни времена, които от време на време не зависят от нашите дейности или безучастие.
 

Желая в никакъв случай да не бъдете подложени на  негативно въздействие от други хора! Не забравяйте да споделите тази информация с приятелите си, може би някой ще й помогне да поддържа здравето си и мощен фамилен живот.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР