Вярващите са убедени, че молитвите могат да ни помогнат да

...
Вярващите са убедени, че молитвите могат да ни помогнат да
Коментари Харесай

Силна молитва, която доказано цери болести

Вярващите са уверени, че молитвите могат да ни оказват помощ да реализираме в действителност доста. Всеки от нас е чувал истории за хора, които са се излекували от неизлечими заболявания с помощта на мощната религия и това не са легенди и митове, а иситнски истории от действителния живот. Ето за какво е значимо, да имаме мощна религия и да се молим всеки ден. Важно е също да имаме вяра в думите, които изричаме и да влагаме цялата си сила в тях, с цел да можем да реализираме стремежи резултат. В противоположен случай, молитвата си остава просто цялост от думи, които няма по какъв начин да ни оказват помощ, в случай че самите ние не желаем същински да повярваме и да си помогнем сами. Днес ще ви разкрием една мощна молитва, която потвърдено цери заболявания.

„ Като пострадвам тежко от моята болест, аз (казваме името си) прибягвам до вас, свети чудотворци и изцелители Козма и Дамяне, тъй като вие проповядвахте, че душевният кусур е по-тежък от всички недъзи на тялото и че когато душата боледува от грехове, неведнъж и тялото пада в болест.

Зная, че посредством заболяванията човек се очиства от греховете си. И така, свети чудотворци, помолете Господа да ми дарува прощение на прегрешенията ми и тъй като съм слаб и беззащитен, и силите ми в заболяването са изтощени, да не позволи да изпадна в отчаяние и да почина.

Побързайте да ми помогнете, свети изцелители, та като оздравея, да мина дните си в смирение, да свърша в мир моя живот и в съдния ден да застана неосъдно пред лицето на страшния Съдия на Вселената – сърцеведеца Бога, Когото да възпявам и величая постоянно и во веки! Амин! (прекръстваме се три пъти) “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР