Вярваме в силата на любовта и не спираме да се

...
Вярваме в силата на любовта и не спираме да се
Коментари Харесай

15 истории за това как хората разбрали какво е любовта

 сватбен-обет-филм

Вярваме в силата на любовта и не стопираме да се въодушевяваме от нейната мощност и хубост. Намерихме отговорите на интернет консуматори на въпроса по какъв начин са разбрали, че обичат. Оказа се, че някои от тях са много забавни!

Когато стопирах да се запитвам „ Мога ли да пребивавам с нея? “ и си зададох въпроса „ А мога ли да пребивавам БЕЗ нея? “ – в този миг разбрах какъв брой мощно я обичам.

 символ-сърце

Момчето, с което работех, ми описа следната история: един път отишли на ресторант с едно момиче и тя с огромен вкус изяла супер огромен бургер, изпила му бирата, а след това си поръчала още един. Това дефинитивно го поразило и скоро се оженили.

 символ-сърце

Когато започнах да се срещам с първата си другарка, попитах баща по какъв начин да схвана дали това е обич. И тогатва той отвърна: „ Ще схванеш, че обичаш, когато повече не можеш да си представиш живота си без този човек и концепцията да прекараш с него остатъка от живота си ще ти се коства съблазнителна, а не плашеща “.

 символ-сърце

Когато го гледаш в очите, а в главата ти се върти мисълта: „ Да, желая дете от него и бленувам всеки уикенд да прекарваме дружно “.

 символ-сърце

Тя се оказа първото момиче, което в действителност ми липсваше, когато не бяхме дружно. След това осъзнах, че желая да бъда постоянно с нея. След към година разбрах, че нищо не се е трансформирало и изпарило – тъкмо тогава я помолих да стане моя жена.

 символ-сърце

Моите баба и дядо живяха към 40 години дружно. Последните 10 години, до момента в който дядо беше жив, следих по какъв начин двамата си приказваха до 7 сутринта за всичко на света.

Просто си споделяха мисли и си спомняха неща, държейки се за ръка.

Дядо носеше на баба шоколади, сладолед и цветя, а тя всеки ден, ВСЕКИ ден му споделяше какъв брой мощно го обича. Любовта е в дребните неща и в този момент и аз си бленувам някой ден да изпитам същото.

 символ-сърце

Преди 5 години се запознахме с едно момче в уебсайт за запознанства. Писахме си, притесняваше ме единствено, че въобще не ме кани на разходка. Така мина месец и той ми призна, че от 3-годишен е спрял да приказва: през 90-те се разхождал с татко си в парка и тогава някой стрелял от упор.

Помни единствено по какъв начин за финален път извикал и се опитал да изпълзи отдолу под мъртвия си татко. Майка му се пробвала да се обърне към логопеди, психолози, само че в дребния град нямало кой да помогне.

Когато ми описа това, аз го поканих на разходка и видях, че е още по-красив, в сравнение с фотографията. Той чете доста, написа публикации и книги. Намерих му добър психотерапевт, той се съгласи едва-едва.

Преди 3 години, след двугодишни връзки, вечерта той пристигна с торта, вкусотии и билети за кино. И тук се случи нещо, поради което се разплака даже моят татко: той произнесе „ Oбичам те “, леко свенливо и плахо. Това беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало.

 символ-сърце

Веднъж с приятелката ми отидохме в едно кафене да отбележим нейния рожден ден. Не ми хареса мястото, тя беше във екстаз. Не ми харесаха храната и напитките – тя хапна  наслаждение. Не ми хареса атмосферата на заведението – тя се възхити на всеки подробност.

Но всяка секунда от онази вечер бях същински благополучен, просто тъй като беше щастлива ТЯ. На нея й беше хубаво и получих от това голямо задоволство. Много я обичам и ставам благополучен, когато е щастлива самата тя.

 символ-сърце

Любовта не е химия и не е физика. Любовта е насладата, която получавате, когато вършиме нещо ЗАРАДИ различен човек.

 символ-сърце

Разбрах ясно, че обичам приятелката си ден преди да съумея „ публично “ да призная, че желая да бъда с нея. Независимо, че приказват, че любовта идва с времето и опита, аз знаех безусловно тъкмо към този момент, че я обичам. А по-късно още веднъж и още веднъж се убедих в това. И едвам дочаках до идната заран. Сякаш се опасявах, че ще закъснея.

 символ-сърце

Жена ми сподели, че нейното „ Съгласна съм “ в Гражданското било най-хубавото решение в нейния живот. Женени сме към този момент от 8 години.  И това е най-хубавото нещо, което съм чувал.

 символ-сърце

Историята на моите родители: съседка на татко ми му предложила да го запознае с жена от нейната работа. Видели се, след което яли картофи в кухнята на майка ми.

На идната им среща татко ми оказал помощ на майка ми да си събере нещата, завел я у дома и я срещнал с родителите си с думите: „ Запознайте се, това е моята жена! “

Майка ми се уплашила от неговата увереност, само че не си тръгнала. Заедно са от 22 години, признават си любовта един на различен и се целуват всяка минута. Баща ми споделя, че от първата секунда схванал, че майка ми е неговата половинка.

 символ-сърце

Мъжът ми съумява да направи деня ми прелестен единствено със своето наличие. А когато не енаблизо ми се коства като че ли времето е спряло. И разбирам, че никой и в никакъв случай не може да ми подари такива грижи и да ме направи щастлива.

 символ-сърце

Когато планирате да се срещнете, получавате СМС или отговаряте на позвънявания, а в корема към този момент не пърхат пеперуди. Когато държанието ви от дълго време не е идеално и вие виждате минусите му и му позволите да види вашите.

Когато дружно сте преодолели голям брой различия и не задълбавате в тях понякога. Когато сексът към този момент не е върхът както по-рано – даже без значение от всичко това, той остава най-важният човек на земята.

Правите си благи изненади един на различен, с цел да зарадвате малко. Мястото на кино романтиката е заето от комфорт, непоклатимост и убеденост, появяващи се дружно с този човек. Аз съм щастлива! Благодаря ти, обич моя.

 символ-сърце

Разбрах, че го обичам, когато една заран се разсъниха, а той спеше върху възглавницата си. И това беше толкоз хубаво…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР