Вярваме, че на дневен ред не стои въпросът дали Български

...
Вярваме, че на дневен ред не стои въпросът дали Български
Коментари Харесай

Михайлов: "Български възход" ще премине 4% на изборите

Вярваме, че на дневен ред не стои въпросът дали „ Български напредък " ще премине 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание. Политиките на ген. Янев срещат утвърждението на елементарния човек. Това сподели Михаил Михайлов от „ Български напредък " в ефира на „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

Той уточни, че целите на партията са подсигуряване на националната и индустриалната сигурност, преодоляване на бежанската рецесия и отбрана на приходите. По негови думи е належащо да се води разговор за разрешаване на проблемите.

Той посочи по какъв начин може да бъде овладяна рецесията на българската граница. Политикът добави, че е нужна помощ от страна на Европейски Съюз.

Михайлов разяснява финансовата политиката на служебното държавно управление. По негови думи препоръчаните ограничения ще доведат до спомагателен стрес в стопанската система. Политикът сподели, че инфлацията е обвързвана и с индустриалната сигурност. Той е на мнение, че е нужна битка с картелите и интервенция на регулаторните органи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР