Вярвам в ядрената заплаха, защото това е последното и единствено

...
Вярвам в ядрената заплаха, защото това е последното и единствено
Коментари Харесай

Борис Акунин: Ядрената заплаха на Путин е реална, България е застрашена

Вярвам в нуклеарната опасност, тъй като това е последното и само средство, с което Владимир Путин разполага. Той няма нищо друго. Това съобщи пред Би Ти Ви съветският публицист Борис Акунин. 

Путин няма никакъв път обратно, с цел да отстъпи. Когато човек няма накъде повече и когато разбере, че краят му наближава и има достъп до нуклеарно оръжие… Това е доста рискова обстановка. Това е най-много рискова обстановка за прилежащите страни. В това число влиза и България. Предполагам сте видели новината отпреди няколко дни за това, че рускато военно командване преглежда разновидността за потреблението на нуклеарен удар в някоя безлюдна територия за да наплаши Украйна и целия свят. В тази връзка най-близкото безлюдно място е Черно море. Как може на това да не се гледа като на сериозна опасност? Аз не мога да си го показва. Това е голяма опасност за всички нас, съобщи Акунин.

" Считах Владимир Путин за по-хитър и интелигентен човек. Очевидно за толкоз дълги години на власт, той напълно е изгубил връзка с действителността. Бях убеден, че Путин доста години ще бъде на власт и страната безшумно, безшумно ще умира, само че на 24 февруари 2022 той извърши самоубийствена неточност, когато стартира тази война. Това радикално промени моето мнение и считам, че краят не е надалеч ", предвижда писателят.

" На мен ми е ясна ориста на Путин, ориста на тази война, която няма да се взема решение на фронта. Тя ще се взема решение вътре  в Русия. Путин ще остане толкоз, колкото продължат да го търпят руснаците. Най-ефективният метод за битка против Путин е непрекъснатото превръщане към съветския народ. Трябва да се приказва за това, че желаеме руснаците да бъдат освободени от тази тирания. Ние сме на тяхна страна. Много ме разстройва тази наклонност, публикувана на Запад по отношение на всеобщото наказание на руснаците. Това е в изгода единствено на Путин. Това укрепва неговата позиция ", счита писателят. 
ТЕМА преди 2 часа 550 преди 23 часа 1737 преди 23 часа 3227
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР