Вярвам в нашия отбор, защо да не победим на реванша?

...
Вярвам в нашия отбор, защо да не победим на реванша?
Коментари Харесай

Костов: Вярвам в нашия отбор, защо да не победим на реванша?

Вярвам в нашия тим, за какво да не победим на реванша? Това отговори на въпрос на БГНЕС старши треньорът на Левски Николай Костов след равенството 1:1 с Айнтрахт Франкфурт в първи плейоф за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите. " Сините " играха почтено и бяха възнаградени в самия край, когато резервата Асими Фадига се разписа с гол от далечно разстояние, оставяйки развръката за реванша в Германия след седмица.


" Преди да дава отговор на този въпрос, желая да поздравя нашата аудитория, имаше още един път една невероятна футболна вечер. Последната минута вкарваме гол, стана доста добър мач, приветствам и моите футболисти за това, че не се предадоха и се бориха до край. Тепърва почват анализите на самия мач - защото в тази първа среща имахме много смутени играчи в самото начало, направихме много неточности, от които съперникът се възползва. Настъпи суматоха, имахме компликации първото полувреме. Силният звук на стадиона не даде опция да преструктурираме тима. На полувремето видяхте, че си казахме това, което трябваше и резултатът след почивката беше налице - имахме по-малко неточности в средата на терена ", апочна той.

На въпрос на БГНЕС по отношение на това дали има вяра в тима и за реванша в Германия, Костов отвърна: " Аз споделих няколко пъти на няколко конференции - доста имам вяра в нашия тим. Имаме доста добър тим. Ние направихме доста положително второ полувреме, оставихме втория мач отворен, т.е. вярата не умря. Вярвам, че футболистите ни ще са по-уверени на реванша в Германия, за какво да не победим? ".

" Много мъчно можеха да бъдат преодолявани - получихме една добра опция за контраофанзива, която не отиграхме уместно. Не желая да приказвам самостоятелно за обособени играчи. В процеса на мачовете за Европа, някои си усъвършенстват играта, някои изпадат от форма, доста е сложно всичко. Ролята е да подсилят тима, нужни бяха смени. Някои играчи бяха изтощени, доста добре се включиха хората от пейката ", заключи наставникът на " сините ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР