Вярвам в колегите си, от съдебната власт, членовете на ВСС,

...
Вярвам в колегите си, от съдебната власт, членовете на ВСС,
Коментари Харесай

Гешев съзира Борисов и Пеевски зад опита за свалянето му

" Вярвам в сътрудниците си, от правосъдната власт, членовете на Висш съдебен съвет, че няма да влязат в политическия график. Графикът, може би, на Делян Пеевски и Бойко Борисов. И имам вяра в Родината и българския народ. "

С това заявление влезе основният прокурор на Република България Иван Гешев на второто си чуване във Висшия правосъден съвет, което би трябвало да реши дали да го в профил от длъжността.

" Искам да кажа няколко значими неща към всички българи. Вярвам, че освен ние, магистратите, членовете на Висшия правосъден съвет, а и всеки един българин, в случай че в този момент се наведе, към този момент няма да може да се изправи. След като се организира това, след до политически инсцениран опит за отстраняването ми в нарушаване на всевъзможни съществени правни правила, в нарушаване на обикновена, даже честност по отношение на основен прокурор, смятайте какво значи и какви гаранции има един елементарен магистрат пък и всеки един българин ", възмути се Гешев.

Според обвинител номер едно има заплаха да се върнем към времената " когато ни управляваше една тричленка, или петчленка, наречена Политбюро ".
 Според правосъдния министър още през днешния ден Гешев може да бъде свален
Според правосъдния министър още през днешния ден Гешев може да бъде свален

На съвещанието ще бъде изслушан заместникът на основния прокурор- Даниела Машева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР