Вярвам в Дядо Коледа и по-скоро в това, че когато

...
Вярвам в Дядо Коледа и по-скоро в това, че когато
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева трогна всички - показа уникално писмо на дъщеричката си и издаде...

Вярвам в Дядо Коледа и по-скоро в това, че когато човек доста желае нещо да му се случи, то се случва. Има чудеса, те зависят от нашата религия и обич. Това съобщи в ефира на " Събуди се " актрисата Александра Сърчаджиева. " Не обичам коледните презници, тъй като не обичам суетенето към тях, като че ли след Коледа и Нова година няма да пием и ядем повече и ще пристигна Третата международна война. Днес с Иван си говорихме, че Коледа би трябвало да е всеки ден, а освен като стане декември. Не може единствено в този момент да се сещаме за децата по домовете и възрастните хора. Трябва да оказваме помощ всеки божи ден ", сподели Сърчаджиева.

В студиото демонстрираха писмо на щерката на Ласкин и Алекс, което е адресирано до белобрадия дъртак. В него момиченцето желае пиано. Актрисата изчете писмото на глас, извини се за правописната неточност, само че изясни, че щерка й в този момент е първи клас и това е обикновено.

" Ние не чакаме да пристигна деня, постоянно по-рано й даваме подаръците. Тя към този момент получи дара си за Коледа, а се оказва, че е и доста надарена. Може би ще я запишем на уроци по пиано. Все отново тя не получава всичко, което желае. Опитваме да я научим, че с цел да има нещо, би трябвало да се постарае. Аз персонално в никакъв случай не съм получавала нищо наготово. Затова е редно и София да се научи на това ", сподели тя.

Актрисата описа какъв брой комична е била обстановката към раждането й. " Исках анестезия, само че като стигнах в болничното заведение имах към този момент 8 сантиметра разобличаване и докторът не даде - слагала се до 4. В последна сметка докторът ми сподели, че съм родила като ромка - бързо, радостно и пъргаво ", сподели тя.

Сърчаджиева разкри, че готви нещо грандиозно в чест на майка си, само че пожела да го резервира в загадка до края на годината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР