Вярвам изключително много в мексиканските футболисти и техния талант“, заяви

...
Вярвам изключително много в мексиканските футболисти и техния талант“, заяви
Коментари Харесай

Новият селекционер на Мексико: Талантът не е достатъчен

„ Вярвам извънредно доста в мексиканските футболисти и техния гений “, съобщи Диего Кока, който бе показан като нов старши треньор на националния тим на Мексико по футбол, заменяйки Херардо Мартино. „ Талантът обаче не е задоволителен. Трябват още доста неща за триумфа и това е моята цел. Искам да бъда в един сполучлив тим, който да може да се опълчи на всеки. Само небето е граница ца нас “, разяснява още 51-годишният аржентински експерт, представен от организация АП. 

Кока има дълга връзка с мексиканския футбол. Като футболист игра за Атлас, Веракрус и Керетаро в локалното състезание, а по-късно води като ментор съставите на Атлас, Сантос, Тихуана и Нигрес. Треньорът се надява на по-добро показване за Мексико на идващото Световно състезание през 2026 година, което ще се организира в Северна Америка – в Съединени американски щати, Канада и Мексико. 

„ Страхотно е да мечтаем за Мондиала и да създадем хората щастливи, още повече, че шампионата, ще се организира тук “, съобщи Диего Кока. Директорът на националните тимове на Мексико Хайме Ордиалес разяснява, че изборът на Коке е верен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР