Вярвам, че за всеки относително интелигентен човек едно от най-мъчителните

...
Вярвам, че за всеки относително интелигентен човек едно от най-мъчителните
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Това не е интервю на премиер, а на примат

" Вярвам, че за всеки релативно образован човек едно от най-мъчителните и тягостни неща, свързани с ръководството на господин Борисов и Политическа Партия ГЕРБ, е ултимативното налагане на безпросветност ", във Facebook.
" Нямам спомен след Тодор Живков в българския политически живот да е имало чак толкоз пошло говорене, чак толкоз примитивно държание. И без значение кой е бил на власт през тези десетилетия, в последна сметка се е стремял да се придържа към някакво равнище на възпитание.
 Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание
Цяла страница в влиятелното немско издание Frankfurter Allgemeine Zeitung отдадена на Бойко Борисов, фотосите от спалнята му и прот...
Допреди година, или по-скоро допреди пандемията, самият господин Борисов също полагаше известни старания да поддържа най-малко отчасти допустим облик. Да, от устите му се изплъзваха глупави и лишени от финес изрази, само че най-малко се стремеше да не приказва на акцент.
Само че през последните месеци той излезе иззад паравана на подправеното възпитание, с цел да ни разкрие мащаба на простащината в целия ѝ натюрел. Дори когато се обръща към нацията, господин Борисов приказва " по селски ", слага ударенията неправлино и споделя " направиме " вместо " създадем ".
Тази профанска тирада отблъсква интелитентните хора. Тя провокира омерзение, горест, позор.
Хората в никакъв случай не са били равни в знанието си. И евтините популиски думи, произнесени " по селски " от премиер-министъра ни, те са същински мас за ушите на незнаещите.
 Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология
" Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология. То е подобен миш-маш от дивотии, неистини, заблуди и конспирации, че всеки създател в групата " Измам...
Защото те чуват и виждат по какъв начин простащината има достъп до власт. Как незнанието не е преграда, по какъв начин безпросветността е норма. Това прави незнаещите хора нападателни, само че и податливи на операция.
Бойко Борисов го наби на интелигентността и знанието с 200. В " Дневник " прочетох цитати от. Това не е изявление на министър председател, това е изявление на примат. Мутренско говорене, пошло говорене, говорене на един безусловно пропаднал човек.
Който даже към този момент не поставя старания да прикриви простащината си. Нито пред нас, нито пред останалия свят. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР