Вярвам, че в това Народно събрание има достатъчно здравомислещи народни

...
Вярвам, че в това Народно събрание има достатъчно здравомислещи народни
Коментари Харесай

Константин Бачийски за опита за подкуп на шефа на БАБХ: Къде е прокуратурата?

Вярвам, че в това Народно заседание има задоволително здравомислещи народни представители, които да поддържат кабинета и политическите партии, които желаят да продължат смяната. По-скоро позитивно чакам да се развият нещата. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от " " Константин Бачийски, съобщи кореспондент на.

Бачийски, който е и член на Комисията по предварителна защита и противопоставяне на корупцията, разяснява и плануваното за през днешния ден чуване в комисията на бившия шеф на организацията за сигурност на храните проф. Пламен Моллов по отношение на изказванията, че е дал на сегашния ѝ шеф проф. Христо Даскалов директория, за която в началото казвал, че е цялостна с документи, а тя се оказала цялостна с пари.

Депутатът от Политическа партия съобщи, че излизането в отпуск на някогашния шеф на Българската организация за сигурност на храните проф. Моллов не е опрощение, защото по Конституция всички жители са длъжни да оказват подпомагане и да се явяват в комисиите на Народното събрание.

Въпреки това се колебая, че ще се яви. При състояние, че беше се появил в един запис да предлага " документи ", най-вероятно се тормози от въпросите, които ще му зададем и следствията, които биха произлезли от тези негови дейности, уточни Константин Бачийски.

Той означи, че е изумен за какво прокуратурата не се е самосезирала по случая. В едно предаване попитах: къде е прокуратурата, сподели Бачийски.

Други правооохранителни органи работят по този проблем, само че за прокуратурата не ми е известно. След като създадем чуването на господин Моллов, бихме сезирали прокуратурата, само че преди този момент комисията би трябвало да събере нужните данни, съобщи депутатът от Политическа партия, като посочи, че шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов е сезирал ГДБОП и ДАНС. Занесъл е записа и е подал сигнал за съответните опити за стимулиране. А тези държавни органи по кое време ще сезират прокуратурата и дали прокуратурата ще се самосезира, би трябвало да каже прокуратурата, добави Бачийски.

В отговор на въпрос той посочи, че към момента не му е назначена защита поради заканите против него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР