Вярвам, че това са предизборни страсти и всичко това ще

...
Вярвам, че това са предизборни страсти и всичко това ще
Коментари Харесай

ПП отдадоха заканите на Борисов на „предизборни страсти“ и „шега“

Вярвам, че това са предизборни пристрастености и всичко това ще се уталожи след изборите. Това разяснява пред публицисти депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев.

Той разяснява изявление на Бойко Борисов, който съобщи в Ловеч, че за него „ сглобката сега не съществува поради безпринципното държание на „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

Факт е, че в последно време господин Борисов постоянно се майтапи. Сериозните неща са, че в случай че не се направи промяна в службите, които с тяхното интензивно мероприятие съумяха да откраднат вота на над 400 хиляди българи, в действителност ще е мъчно да се продължи напред, сподели Сабрутев.

Той бе безапелационен, че „ дейното мероприятие, което организираха службите “, е сериозен миг, който би трябвало да бъде разискван от партиите, подкрепящи държавното управление, написа Българска телеграфна агенция.

На въпрос, обвързван с приемането на бюджета, което бе сложено под въпрос от Борисов, в случай че не бъдат подкрепени избрани инфраструктурни планове, Сабрутев разяснява, че има вяра, че това са предизборни пристрастености и когато се върнат в Народното събрание, нещата ще се уталожат. Г-н Борисов обича да се майтапи, на следващия ден чакаме нова порция смешки, сподели още депутатът.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР