Вярвам, че ще има сделка с Лондон, обратното е опасно,

...
Вярвам, че ще има сделка с Лондон, обратното е опасно,
Коментари Харесай

Юнкер: Вярвам, че ще има сделка с Лондон,

Вярвам, че ще има договорка с Лондон, противоположното е рисково, съобщи през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, предава Българска телеграфна агенция.

Искаме да продължим договарянията в позитивен дух, добави ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск. По неговите думи, " когато и в случай че " се реализира съдбоносен прогрес в договарянията, той ще свика изключително съвещание на държавните и държавните ръководители от Европейски Съюз.

Чувствам, че през днешния ден сме по-близо до дефинитивно решение и съглашение, а възприятията, даже и в политиката, имат значение, разяснява Туск. Той уточни, че нощес Европейският съвет не е обсъждал въпроса за удължение на преходния период от отдръпването на Англия до въвеждането в деяние на подготвяното съглашение с Европейски Съюз.

Туск напомни, че по-рано английският министър председател Тереза Мей е поискала този период да бъде към две години и останалите страни в Европейски Съюз са изразили единодушие. Удължаването на преходния период би отворило пространство да подготвим бъдещите връзки с Лондон по най-хубавия метод, разяснява Юнкер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР