Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще

...
Вярвам, че магията на Коледа и любовта между хората ще
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Да сме разумни и отговорни

Вярвам, че магията на Коледа и любовта сред хората ще донесат здраве, мир и берекет в домовете ни и по-добри дни за България. Това написа във фейсбук министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов. Ето целия текст от здравния министър:

" Коледа е!
Ден, в който се посвещаваме на фамилиите си и на най-близките си хора.
Свързваме го с най-милите мемоари, с миговете на благополучие, когато нескрито излизат най-съкровените усеща към хората, които обичаме. Затова го чакаме с неспокойствие, а радостните закачки и споделени моменти, още от украсяването на Коледната елха до откриването на подаръците под нея, са едно от най-вълнуващите преживявания за всяко дете.

Нека не забравяме и какво се крие зад този ярък празник. Защо епохи наред мисълта за него сгрява сърцата на хиляди хора по целия свят? В онази свята нощ, преди повече от 2000 година, се ражда Божият наследник, който дава началото на нова епоха в човешката история. Ерата на вярата, любовта към близък и справедливостта. Точно те би трябвало да ни водят и в този момент - в края на годината, в която COVID-19 промени живота ни.

Тази Коледа е друга! Пазим едно от най-ценните неща – ЗДРАВЕТО!
Трябва да сме рационални и виновни, само че съм сигурен, че въпреки и в по-тесен кръг, ще я посрещнем, както и преди - с вярата, която Спасителят ни завеща. Нека продължим да я носим в душите си! Тя и разсъдъкът ще ни оказват помощ да преодолеем сложната обстановка, в която се намираме. Да го реализираме – това за мен ще е най-големият подарък!
Всеки ден давам максимума от себе си в името на тази цел, тъй като желая българските жители да са здрави, а не излекувани!

Вярвам, че магията на Коледа и любовта сред хората ще донесат здраве, мир и берекет в домовете ни и по-добри дни за България!
Честито Рождество Христово! ", гласи пожеланието на министъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР