Вярвам, че колегите ще се ваксинират. Нашите учители са отговорни

...
Вярвам, че колегите ще се ваксинират. Нашите учители са отговорни
Коментари Харесай

Таня Михайлова: Убедена съм, че учителите ще се ваксинират

" Вярвам, че сътрудниците ще се имунизират. Нашите учители са виновни и съм безусловно уверена, че ще се имунизират. " Това сподели заместник-министърът на образованието Таня Михайлова в изявление за bTV. По думите й все още процентът на учителите, които желаят да се имунизират, е към 30, като той непрестанно се усилва.
По думите й има задоволително информация за имунизациите и е обикновено първоначално да има съмнение. Тя посочи, че не е имунизирана, защото към момента не е групата, подлежаща на имунизация, само че когато пристигна нейният ред ще го направи.
Директорът на 170 СОУ в Нови Искър Биляна Найденова се е ваксинирала против , само че учителят по физическо образование Весела Божилова счита да изчака с тази стъпка. По думите й е нужно повече време, с цел да се разбере дали е една ваксина е ефикасна. 
" Много мъчно се намират доводи за това кои тъкмо класове първо би трябвало да се върнат на учебно заведение ", изясни Михайлова.
 Вълчев призна: Обучението от разстояние не може да е пълноценно Вълчев призна: Обучението от разстояние не може да е пълноценно
" Желанието ни беше да имаме най-много наличие в учебно заведение. Но пък, в случай че върнем всички възпитаници в клас, рискуваме след това те да останат вкъщ...
На въпрос ще отпадат ли изпити и матури, тя разясни, че МОН няма желание да се оферират такива законови промени.
" Много се фиксираме върху тези изпити. Изпитът е рутинна активност в просветителната система. Не знам някой да е приключил учебно заведение, без да поставя изпити. По тази логичност би трябвало да отпаднат класните работи, писмените изпитвания. Напротив, тези изпити са доста значими изключително в обстановката, в която се намираме. ", разяснява Михайлова. 
Тя беше безапелационна, че присъственото образование не може да бъде сменено с нищо друго. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР