Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент,

...
Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вярвам, че има хора в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер

Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен водач, изключително в случай че партийният водач е някогашен артист, който най-безотговорно взема решение да хвърли риск върху това държавно управление единствено поради персоналното си его. " Това съобщи министър председателят Кирил Петков в отговор на обвиняванията на Има Такъв Народ, че е подкупвал техни депутати.

Петков разкритикува ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ за това, че не са подкрепили бюджета и съобщи, че ще беседва с всички депутати, които считат, че имат отговорност към страната.

" Защо тези партии не желаят повишение на пенсиите, тъкмо когато тези хора имат най-вече потребност от поддръжка против инфлацията? Защо не би трябвало да поддържаме младите фамилии с спомагателни данъчни тласъци? Защо този пакет от два милиарда да не отиде да помогне на всеки български жител тъкмо в този миг? Защо не желаеме да понижим цената на бензина? Заради политически интриги, политически игрички. Това е доста безконтролно. Ето за какво аз ще продължа да повеждам диалози с всеки един народен представител, който усеща, че неговата отговорност не е към нечий партиен водач, а към България ", разяснява министър председателят.

Той акцентира, че държавното управление желае да продължи енергийната си политика, за посрещнем зимата не с следващи предварителни избори, а със постоянна страна.

" Но дано да ви кажа - от " Продължаваме промяната " не ни е боязън от избори, дори в противен случай. Ясно се видя, че през днешния ден сме на вододел - от страната на корупцията и задкулисието или от страната на прозрачността и грижата за хората "

Петков благодари на Българска социалистическа партия и Демократична България, че са застанали зад държавното управление в този миг.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР