Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент,

...
Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент,
Коментари Харесай

Кирил Петков с отговор на нападките за вербуване на депутати и другите игрички

" Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен водач, изключително в случай че този партиен водач е някогашен артист, който най-безотговорно взема решение да хвърли риск върху това държавно управление единствено поради персоналното си его. "

Това съобщи министър председателят Кирил Петков отговор на обвиняванията на Има Такъв Народ, че е подкупвал техни депутати.

Петков разкритикува ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане и Има Такъв Народ за това, че не са подкрепили бюджета.

" Защо тези партии не желаят повишение на пенсиите, тъкмо когато тези хора имат най-вече потребност от поддръжка против инфлацията? Защо не би трябвало да поддържаме младите фамилии с спомагателни данъчни тласъци? Защо този пакет от два милиарда да отиде да помогне на всеки български жител тъкмо в този миг?Защо не желаеме да понижим цената на бензина? Заради политически интриги, политически игрички. Това е доста безконтролно. Ето за какво аз ще продължа да повеждам диалози с всеки един народен представител, който усеща, че неговата отговорност не е към нечий партиен водач, а към България ", разяснява министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР