Вярвам, че ДПС и лично аз ще оправдаем голямото доверие,

...
Вярвам, че ДПС и лично аз ще оправдаем голямото доверие,
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Вярвам, че ДПС и лично аз ще оправдаем голямото доверие, което ни гласувахте

„ Вярвам, че Движение за права и свободи и персонално аз ще оправдаем огромното доверие, което ни гласувахте. “ Това написа във фейсбук ръководителят на Движение за права и свободи Делян Добрев, след резултатите от изборите за български парламент и претенденти да депутати в Европейския парламент.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Делян Пеевски, ръководител на Движение за права и свободи: Благодаря! Вярвам, че Движение за права и свободи и персонално аз ще оправдаем огромното доверие, което ни гласувахте

Благодаря за поддръжката на всички гласоподаватели на Движение за права и свободи. Благодаря на всеки един от вас, който ни даде своето доверие.

Делян Пеевски: Вярвам, че Движение за права и свободи и персонално аз ще оправдаем огромното доверие, което ни гласувахте 09.06.24 21:57 Нинова ЕКСКЛУЗИВНО: След 10-годишно ръководство на „ модела ГЕРБ “ дали ще го подкрепим? Отговорът е „ НЕ “! 09.06.24 21:42 Тошко Йорданов: „ Има Такъв Народ “ единствената политическа мощ, която подвига с над 50% поддръжката за себе си 09.06.24 21:39 Костадинов: Днес българският народ заби голям и гласовит пестник на личната си страна (ВИДЕО) 09.06.24 21:24 Борисов с първи думи в мрежата! 09.06.24 20:55

За мен е чест да приема отговорността, която ни дадохте с доверието и поддръжката си. Благодаря!
Благодаря, че ни разбрахте и ни се доверихте! Благодаря, че бяхме чути!
Готови сме да поемем тази отговорност, дружно с хората, тъй като те са наш тил и опора.

Вярвам, че Движение за права и свободи и персонално аз ще оправдаем огромното доверие, което ни гласувахте.

SafeNews припомня, че ГЕРБ-СДС води на изборите за Народно заседание. В оспорвана борба за второто място влизат ПП-ДБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”. Това сочат резултатите от exit poll-овете на социологическите организации „ Галъп ” и „ Тренд ” към 19.00 часа.

Още вести четете в: Избори 2024, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР