Вярвахме до последно, че ще има колеги, които ще гласуват

...
Вярвахме до последно, че ще има колеги, които ще гласуват
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Вярвахме до последно, че ще има колеги, които ще гласуват по съвест

Вярвахме до последно, че ще има сътрудници, които ще гласоподават по съвест и ще оценят уместно работата на това държавно управление. Това сподели ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов пред бТВ.

„ Вярвам, че успяхме в границите на тези 6-7 месеца при съпътстващи голям брой рецесии да вземем значими решения за страната и се надявах, че тази добре свършена работа ще бъде оценена, за жалост не се случи. Гледаме самоуверено напред. В диалози, които съм водил с сътрудници от останалите групи, аз съм се интересувал от това те по какъв начин се усещат, тъй като беше очевидно, че не се усещат добре и върху плещите им лежи голям товар “, добави Иванов.

Дневният ред за на следващия ден към този момент е оповестен, заяви той.

„ Той още веднъж съдържа значимите точки, по които не можахме през днешния ден да разискваме поради бойкот от страна на опозицията. За страдание, поради отсъствието на Има Такъв Народ, ГЕРБ, „ Възраждане “ и Движение за права и свободи през днешния ден не можахме да обсъждаме няколко значими закона по повод, на които има открити наказателни процедури против страната. Не можахме да обсъждаме Закона за енергетиката, който съдържа значими текстове в посока обезщетенията за цените на електрическата енергия за бизнеса и първа точка беше изборът на ръководител на Народно събрание “, изясни Мирослав Иванов.

По думите му не е имало индикации, че няма да влязат в залата.

„ Темата, която се разискваше най-горещо на Председателския съвет беше изборът на ръководител на Народно събрание. От опозицията желаеха да бъде включена тази точка, тъй като желаеха да се гласоподава и оставката на държавното управление. Призовах тази нова коалиция да каже кой е техният претендент, тъй като не може да настояваш тази точка да влезе в дневния ред на Народно събрание без да имаш претендент. И за нас беше учудващо, че този претендент ще бъде Ива Митева, само че след първите митинги тя сякаш се уплаши от този пост и се отхвърли “, означи Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР