Вярва се още, че ако жена даде на любимия си

...
Вярва се още, че ако жена даде на любимия си
Коментари Харесай

Подарък От Древните! Ако Си Самотна С Това Ще Привлечеш Любовта! Пробвай, Работи!

Вярва се още, че в случай че жена даде на обичания си корен от растението и той го изяде, ще бъде изпълнен със мощна пристрастеност към нея.

Индийското име на мандрагората пък значи безусловно „ даряваща деца “. Освен това растението може да бъде носено като амулет, да се прибавя към храна или към питиета. Като по този метод оказва помощ на необвързаните девойки да си намерят съпрузи. На омъжените дами пък носи благополучие в брака и им подсигурява, че мъжете им ще ги обичат и ще са им правилни.

Разбира се, с цел да има резултат, събирането на мандрагора би трябвало да се прави при избрани условия. Растението би трябвало да бъде събрано скрито, по пълнолуние, и то от място, намиращо се надалеч от хората, където не се чува кукуригане на петел. Около мандрагората би трябвало да се слагат храни в символ на приношение, защото тя в никакъв случай нищо не прави безплатно.

Освен това се има вяра, че мандрагората носи благосъстояние и благополучие в дома и също по този начин се използва като мощен афродизиак.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР