вярва, че ще бъде намерено решение на отворените въпроси с

...
вярва, че ще бъде намерено решение на отворените въпроси с
Коментари Харесай

Заев вярва, че ще намери решение с България

вярва, че ще бъде открито решение на отворените въпроси с България и изпраща непосредствено обръщение до президента Румен Радев и служебното държавно управление в София да покажат европейско отношение по отношение на един от първите си съседи, давайки на районен съд Македония късмет да продължат процеса на участие в Европейския съюз, предава БГНЕС.
Заев се базира на консенсусното решение на всички 27 държави-членки на Европейски Съюз, в това число България, че страната му е изпълнила изискванията за започване на договаряния. Той добави, че чака първата междуправителствена конференция да се състои след съвещание на Съвета на министрите, където ще се вземе решение и прикани България да продължи в духа на европейските полезности и да насочи още веднъж вниманието на Европейски Съюз към района.
 Владо Перев: Несъществуващият проблем и смешният Заев Владо Перев: " Несъществуващият " проблем и смешният Заев
Заев се подиграва на България и предлага съюз на Гърция, а ние всички се смеем с него и на него... плачът нормално идва по-късно и н...
" За да продължим да градим другарство, значимо е каква история пишем в този момент, нашите младежи желаят да отворят вратите и опциите за съдействие, а не да остават в предишното “, сподели македонският министър председател. Той уточни, че по време на визитата си в Брюксел предходната седмица е декларирал ясно, че Северна Македония няма да води договаряния за своята еднаквост и език.
Идентичността и езикът не подлежат на договаряния. Нашият народ би трябвало да знае, че Европа е наш дебитор. РСМ е страната, която най-дълго е чакала от всички страни, които желаят да продължат по европейския път – 16 години, сподели Заев. Според него без РСМ разширението на Европейски Съюз е застрашено, макар че Брюксел го разгласи своя стратегическа цел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР