Вярно ли е твърдението, че формата на носа може да

...
Вярно ли е твърдението, че формата на носа може да
Коментари Харесай

Защо да си избереш мъж по формата на носа? Няма по-надежден метод!

Вярно ли е изказванието, че формата на носа може да каже доста за характера на мъжа? Да го проверим сега! Публикуваме къс курс по физиогномика  – практиката да се дефинират чертите и пристрастеностите на човек по външния му тип. А формата на носа, съгласно това обучение, играе значима роля!

Форми на носа при мъжете

Дълъг нос

 Никълъс Кейдж нос

Дългият нос при мъжете въобще не е симптом на любознание, обратно на добре познатата сентенция. Собствениците на тази форма на носа с право се считат за мъже-съблазнители. Освен това дългият нос постоянно притегля вниманието и прави външния тип на притежателя си ослепителен и запаметяващ се. Мъжете, родени с подобен нос, се отличават с духовитост, вежливост, положително мислене. Те могат ловко да се показват в обществото и елементарно да завоюват благоразположението на противоположния пол.

Ако вашият фаворит има освен дълъг, само че и тъничък нос, поздравления: сграбчили сте истински аристократ! Това е горделив човек, който знае личната си стойност. Той рядко прави взаимни отстъпки, само че може да откри грациозен излаз от всяка обстановка.

Орлов нос

 Ейдриан Броуди нос

Собственикът на подобен нос мъчно може да се назова изискан човек. Това е убеден, съдбоносен и жесток човек. Изгърбеният нос е знак за смел боец и благонадежден бранител. Зад подобен мъж ще бъдете като зад каменна стена. Може би притежателите на носа с гърбица са малко груби и прекомерно прями, само че това притегля доста дами. Особено като се има поради, че мъжете с тази форма на носа са склонни да станат примерни фамилни мъже и прекрасни татковци.

Широк нос

 темперамент необятен нос

Широкият нос е знак за отворен темперамент и великодушна душа. Мъж с такава форма на носа е душата на всяка компания. С подобен човек никое момиче няма да се отегчи. Той ще провежда сантиментална среща, ще кара мотоциклет и ще подготви вечеря. Ето подобен повсеместен любовник е този вид.

Парадоксално, само че в професионалната сфера притежателите на необятни носове стават деспотични водачи и безкомпромисни шефове. На работа те чуват единствено себе си и своето мнение, пренебрегвайки ползите на подчинените си. В фамилията, въпреки това, мъж с необятен нос се трансформира в грижлив татко и гальовен брачен партньор.

Гръцки нос

 мъж гръцки нос

Гръцкият нос не е толкоз публикуван. Ето за какво, щастливите притежатели на тази форма на носа постоянно притеглят вниманието с необичайния си външен тип. По природа те са търпеливи, уравновесени и деликатни. Импулсивните решения и спонтанните хрумки не са мощната им страна. Мъжете с гръцки нос преценят дълго избраницата си, може да не оферират брак с години. Моля, бъдете търпеливи, ако желаете да завържете възела със притежателя на тази форма на носа. Но, избрал дама на сърцето, този мъж ще й бъде правилен вечно.

„ Картофен “ нос

 картофен нос

Душата на компанията, веселякът и шутът – ето кой е притежателят на картофения нос. И макар че дамите като предписание не харесват подобен външен тип, този мъж ще стане лоялен брачен партньор, добър ухажор и прекрасен татко за децата. До подобен благонадежден сателит постоянно ще се чувствате предпазени, уверени и спокойни. Той ще поеме върху себе си обезпечаването на фамилията, самичък ще взема значими решения и ще отбрани дома си от всевъзможни неволи.

Чип нос

 мъж чип нос

Чипият нос на мъжа е знак, че той не може да седи неподвижно. Неговата втора природа са завършения, нови познанства и пътувания. Винаги е забавно със собственика на подобен нос, романсите с него са буйни, любовта е ярка, само че, за жалост, мимолетна. Мъжете с чип нос просто не са основани за семейство и съществени дълготрайни връзки.

Нос вид „ кука “

 Нос кука

С такива мъже би трябвало да сте нащрек. Носът вид „ кука “ подсказва, че си имате работа с коцкар и рисков прелъстител. Дори и най-недостъпната и сериозна жена не може да устои на прелестите му. Трудно е да се види през характера на мъжете с подобен нос. Никога не знаеш какво ще ти хвърли в идващия миг.

Както можете да видите, формата на носа приказва доста за характера. Но коства ли си да придавате такова значение на външния тип, в случай че откровено обичате човек? От всеки един от нас зависи да реши.

А вие намирате ли, че информацията нагоре е вярна? Споделете в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР