Вярно ли е, че в началото на кариерата си сегашният

...
Вярно ли е, че в началото на кариерата си сегашният
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Бил ли е министърът на МВР охрана на Мето Илиянски?

Вярно ли е, че при започване на кариерата си сегашният министър на Министерство на вътрешните работи като редови служител на реда в свободното си време е работил към Мето Илиянски? 
 Ген. Атанасов: Бойко Борисов прави помен с непозната пита
Това попита ген. Атанас Атанасов, водач на ДСБ, по бТВ. Изключително е притеснително да бъде назначен за вътрешен министър човек, за който има обществена информация – вярна или не, непроверена, че е бил защита на един наркобос ”, каза още той. 

Повече от два месеца и половина Министерство на вътрешните работи няма основен секретар , изтъкна Атанасов. 

Главният секретар е висшата професионална служба в министерството. Неслучайно по закон е планувано той да бъде назначаван по системата на обвързаната подготвеност – не държавното управление да си постави, който желае, а президентът е коректив. В момента имаме основен секретар на Министерство на вътрешните работи, който се назначава от министъра, т.е. политически назначено лице, което управлява цялостната професионална активност в системата и СРС-тата. Явно не могат да намерят кандидатура, за която президентът да подпише декрет ”, разяснява Атанасов. 

По мотив акцията против семейство Баневи Атанасов попита за какво не са са разследвани преди 10 или 5 години, а в този момент. Всичко е агитация, нищо няма да излезе от тези каузи, посочи Атанасов. По думите му " В Агенцията за приватизация и за следприватизационен надзор от дълго време са знаели какво става.

В Борисовата страна годишно се крадат по 10 милиарда лева, а с сходни акции се цели отклонение на публичното внимание или значи, че някой е " спрял да заплаща ", съобщи водачът на ДСБ. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР