Вярно ли е, че съпругът на Корнелия Нинова работи в

...
Вярно ли е, че съпругът на Корнелия Нинова работи в
Коментари Харесай

Цвета Караянчева захапа президента през БСП

" Вярно ли е, че брачният партньор на Корнелия Нинова работи в „ Лукойл " и че компанията е спонсорирала акция на Българска социалистическа партия ". Това попита заместник-председателят на Народно събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева по време на брифинг в Народното събрание, съобщи „ Фокус ".

„ След разразилата се през днешния ден дискусия имам да задам няколко въпроса. Първо това ли са „ беквокалите " на президента. Второ, това ли е борбата, която президентът отваря против ГЕРБ и в случай че е по този начин е редно да зададем няколко въпроса на индивида, който е пълководец и идеолог на тази борба - госпожа Корнелия Нинова ", разяснява Караянчева.

Тя попита къде работи брачният партньор на Корнелия Нинова и дали е правилно, че работи в „ Лукойл ". „ На каква позиция е? Каква заплата получава? В спор на ползи ли е госпожа Корнелия Нинова? ", попита Караянчева. Тя попита още дали „ Лукойл " е спонсорирала акция на Корнелия Нинова и на Българска социалистическа партия. Караянчева съобщи, че чака отговор от водача на Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР