Вярно ли е, че характерът зависи от ? Трябва ли

...
Вярно ли е, че характерът зависи от ? Трябва ли
Коментари Харесай

Вижте цялата истина за кръвните групи

Вярно ли е, че характерът зависи от ? Трябва ли да знам кръвната си група? Защо въобще има разнообразни кръвни групи и по какъв начин са зародили?
Шкловски-Корди мина през главните легенди, свързани с кръвните групи, и по-специално опроверга хипотезата, че кръвната група визира характера на индивида.
 Хората с тази кръвна група са с най-слаб имунитет Хората с тази кръвна група са с най-слаб имунитет
Нашата имунна система е комплициран механизъм, който от самото начало брани организма ни от външни врагове.  Тя е бърза и ефикасна. Т...
Специалистът сподели, че това е антинаучна илюзия, която не се поддържа от нищо.
„ Характерът на човек зависи от грамаден брой фактори и е огромна неточност да се счита, че кръвната група е изключително видна измежду тях “, сподели лекарят.
Трябва ли да знаете вашата кръвна група? Смята се, че тази инофрмация може да избави животи при положение на незабавно кръвопреливане. Хематологът Шкловски-Корди съобщи, че лекарите във всеки случай ревизират кръвта за съгласуемост преди преливане и вземат поради освен групата, само че и доста други фактори.
Важно е да се разбере, че кръвопреливането е извънредно рискова процедура, която се прави единствено в изключителни случаи, когато е на живот и гибел. В случай на изобилна загуба на кръв, нормално е задоволително да се инжектира физиологичен разтвор, който компенсира дефицита на О2.
 Връзката сред кръвната група и сърдечните проблеми при пациенти с COVID-19 Връзката сред кръвната група и сърдечните проблеми при пациенти с COVID-19
Cрeд мнoгoтo уcлoжнeния, прoизтичaщи oт СОVID-19, cърдeчнo-cъдoвитe прoблeми зaeмaт cпeциaлнo мяcтo. Нoвo прoучвaнe нa изcлeдoвaтeли oт...
Що се отнася до произхода на кръвните групи, науката към момента няма нито една догадка, която да изясни всички аспекти. Но се счита, че кръвните групи са резултат от еволюционното развиване и че в древността е имало повече кръвни групи, само че не всички от тях са оживели и до през днешния ден.
източник:

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР